دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پاستا با گوشت قلقلی | طرز تهیه پاستا با گوشت قلقلی


مواد لازم برای پاستا با گوشت قلقلی

گوشت چرخ کرده    250گرم
پاستا شکلی         300گرم
شیر                    1/2 لیوان
جعفری خرد شده    به مقدار لازم
هویج                    1عدد
پیاز                     1 عدد
کره                     1 قاشق چایخوری
روغن زیتون            2قاشق چایخوری
آرد                     1قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا با گوشت قلقلی

ابتدا نیمی از پیاز را رنده کرده و با گوشت و نمک و فلفل خوب ورز داده و به شکل توپ های کوچک دربیاورید. توپ ها را در یک تابه روی حرارت کم قرار دهید و اجازه دهید بپزد.حالا باقی مانده پیاز را خلال کرده و با هویج خلال شده و روغن زیتون تفت بدهید ، پس از 10 دقیقه جعفری خرد شده را نیز اضافه کرده و از روی شعله بردارید. بعد از این که گوشت ها پخته شد رب و روغن زیتون را افزوده واجازه دهید چند دقیقه بماند. پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید.آرد را  با کره و شیر روی حرارت کم بگذارید و مرتب هم بزنید تا خودش را بگیرد سپس نمک و فلفل هم اضافه کنید وقتی یکم سفت شد نصف پاستا را روی آن ریخته و مخلوط کنید. حالا یک لایه پاستای ساده و یک لایه از مخلوط به دست آمده در ظرف دلخواه بریزید و بقیه مواد را روی آن ها ریخته و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد پاستا با گوشت قلقلی

پاستا با گوشت قلقلی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
پاستا با گوشت قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستا با گوشت قلقلی ، طرز تهیه پاستا با گوشت قلقلی