دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

نان اسپاگتی


نان اسپاگتی

● مواد لازم:
روغن زیتون=۱ قاشق غذاخوری
پیاز خورد شده=۵ عدد
سیر خورد شده=۸ پر
ادویه مخلوط=۱ قاشق چایخوری
پورد فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
زیره نرم شده=۲/۱ قاشق چایخوری
ماجی مرغ(گالینا …

مواد لازم:

روغن زیتون=۱ قاشق غذاخوری

پیاز خورد شده=۵ عدد

سیر خورد شده=۸ پر

ادویه مخلوط=۱ قاشق چایخوری

پورد فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری

زیره نرم شده=۲/۱ قاشق چایخوری

ماجی مرغ(گالینا بلانکا)=۱ مکعب

گوشت چرخ کرده=۴۵۴ گرم

گوجه فرنگی خرد شده=۲ عدد

رب گوجه فرنگی=۱۳۵ گرم

سس کچاپ=۱ قاشق غذاخوری

آب=۴/۳ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)

پنیر چدار رنده شده=۲/۱ لیوان

اسپاگتی جوشیده شده و آبکش شده=۲/۱ پاکت(۱۵۰ گرم)

تخم مرغ زده شده=۲ عدد

طرز تهیه:

۱. پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید سپس تمام ادویه ها ،ماجی و سپس گوشت را افزوده و بهم بزنید.

۲. رب گوجه،کچاب و آب را افزوده بگذارید با حرارت پایین به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید.

۳. نصف پنیر را در کف ظرف مورد نظر ریخته سپس نصف اسپاگتی را روی آن بریزید،بعد نصف تخم مرغ را روی آن ریخته و در آخر نصف گوشت چرخ شده را بریزید.اینکار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.

۴. ظرف را به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر بپزید.

فریال