چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
خوراک برنج و لوبیا
مواد لازم:
پیاز خرد شده - دو و نیم لیوان.
سیر له شده - یک قاشق غذاخوری.
روغن زیتون- به مقدار لازم.
زیره- سه چهارم قاشق مرباخوری.
سس گوجه فرنگی- یک قاشق غذاخوری.
لوبیا پخته - یک و نیم لیوان.
برنج پخته - یک لیوان.
نمک و فلفل.
سس تند.
خرده نان - دو و نیم لیوان.
ماست، آب لیمو و نعناع خرد شده - به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز و سیر را در حرارت کم تفت دهید. زیره را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید. سس گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید به مدت ۳۰ ثانیه بپزد. مواد را با لوبیا و برنج در مخلوط کن کمی له کنید. نمک، فلفل، سس تند و خرده نان را به آن اضافه کنید و به شکل کتلت در بیاورید و در کمی روغن زیتون سرخ کنید. کتلت ها را با ماست حاوی نمک، فلفل، آب لیمو و کمی نعناع سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست