جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

آش‌ ترخینه‌


● مواد لازم‌:
▪ سبزی‌ آش‌ یا اسفناج‌: یك‌ كیلوگرم‌
▪ پیاز: ۳ عدد
▪ ترخینه‌: ۵ عدد
▪ نخود و لوبیا: ۱ لیوان‌
▪ آب‌: ۴ لیوان‌
▪ نمك‌ و زرد چوبه‌ و نعناع‌ داغ‌: به‌ میزان‌ لازم‌
● طرز تهیه‌: …

مواد لازم‌:

سبزی‌ آش‌ یا اسفناج‌:

یك‌ كیلوگرم‌

پیاز:

۳ عدد

ترخینه‌:

۵ عدد

نخود و لوبیا:

۱ لیوان‌

آب‌:

۴ لیوان‌

نمك‌ و زرد چوبه‌ و نعناع‌ داغ‌:

به‌ میزان‌ لازم‌

طرز تهیه‌:

ابتدا نخود و لوبیا را جداگانه‌ بپزید، سپس‌ ترخینه‌ ونخود و لوبیا را به‌ همراه‌ ۴ لیوان‌ آب‌، داخل‌قابلمه‌ قرار داده‌، سبزی‌ آش‌ را نیز به‌ آن‌ اضافه‌كنید. در مرحله‌ بعد پیاز داغ‌ را تهیه‌ كرده‌ ومقداری‌ از آن‌ را در آش‌ ریخته‌ و شلعه‌ اجاق‌ رامقداری‌ كم‌ كنید، تا آب‌ آن‌ كمی‌ تبخیر شود وآش‌ جا بیفتد. مقداری‌ از پیاز داغ‌ را برای‌ تزیین‌روی‌ آش‌ كنار بگذارید. پس‌ از آماده‌ شدن‌ آش‌،آن‌ را در ظرف‌ ریخته‌ و با پیاز داغ‌ و نعناع‌ داغ‌تزیین‌ نمایید.