جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

فروماژ پرتقال


فروماژ پرتقال

● مواد لازم (برای ۶-۵ نفر) :
▪ زرده ی تخم مرغ ۴ عدد
▪ شکر ۱ و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
▪ وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
▪ آب پرتقال ۵/۲ پیمانه (۳۸۰ گرم)
▪خامه ی پاستوریزه ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) …

مواد لازم (برای ۶-۵ نفر) :

زرده ی تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۱ و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

آب پرتقال ۵/۲ پیمانه (۳۸۰ گرم)

خامه ی پاستوریزه ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)

ورق ژلاتین ضخیم ۴ ورق

رنده ی پوست پرتقال نصف قاشق چای خوری

روش تهیه :

ـ زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

ـ ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.

ـ زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.

ـ سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.

ـ در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.

ـ مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.

پس از ۴-۳ ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.

نکته :

به جای ورق ژلاتین می توانید از چهار قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.