سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
باقلوای پسته و بادام
پسته :  ۲۵۰ گرم
بادام :  ۲۵۰ گرم
خاک قند :  ۲۵۰ گرم
هل :  ۱ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ :  ۲ عدد
شیر هموژنیزه :  ۱ فنجان
روغن :  ۲ قاشق سوپخوری
آرد سفید :  ۱۷۵ گرم
بکین پودر :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
آب :  ۱.۵ فنجان
شکر :  ۵۰۰ گرم
گلاب :  ۰.۵ فنجان
قبل از هر کاری بادامها و پستههای را پوست بگیرید و خوب چرخ کنید.
خمیر لواش باقلوای دو رنگ بادام و پسته را به طریق ذیل آماده میکنیم:
شیر، بکینگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط میکنیم و کم کم آرد میریزیم و مرتب بههم میزنیم تا مایه خمیر شده بهدست نچسبد و زیاد هم سفت نشود، بعد خمیر را خوب مالش میدهیم و میگذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه بادام، پسته و قند و هل کوبیده را مخلوط میکنیم، آنگاه روی میز کمی آرد میپاشیم (باقلوا را میتوان در سینی و یا در جعبه کوچک نیم کیلوئی و یا یک کیلوئی تهیه کرد، البته خیلی راحتتر است که باقلوا را در جعبه تهیه نمائیم) در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلولهای به اندازه یک گردو برمیداریم روی میز را کمی آرد میپاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدی که ممکن است باز میکنیم و دقت میکنیم بآن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی لواش را پاک مینمائیم جعبه را روی لواش قرار میدهیم لواش را به حدی که تقریباً اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود میبریم و این لواش را در جعبه میاندازیم و به همین طریق داخل جعبه را میتوان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت، بعد جعبه را با مایه بادام، پسته و قند آماده شده پر میکنیم و با پشت قاشق مایه را فشار میدهیم تا کاملاً سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی بادام، پسته و قند میپاشیم و دو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه میاندازیم و باقلوا را با کارد بهصورت لوزی یا چهار گوش میبریم، بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ میکنیم و به تناسب روی جعبه میدهیم و جعبهها را داخل سینی فر میچنیم و سینی را روی پنجره اول فر بهطرف پائین با حرارت ۳۰۰ درجه میگذاریم تا یک ربع الی ۲۰ دقیقه بماند، بعد سینی را روی پنجره آخر فر بهطرف بالا میگذاریم تا یک ربع بماند و روی باقلوا کمی طلائی رنگ شود، سینی را بیرون میآوریم کمی که سرد شد روی جعبهها را به تناسب از شربت آماده شده میریزیم (شربت باقلوا را یک مرتبه روی باقلوا نمیدهیم بهتر است شربت را به دفعات روی باقلوا داد تا باقلوا زیاد خمیر نشود.
شربت باقلوا را بطریق ذیل آماده میکنیم:
شکر را با یک و نیم فنجان آب مخلوط میکنیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود گلاب را میریزیم چند جوش که زد شربت را از صافی رد میکنیم، در صوریتیکه باقلوا مدتی ماند و خشک شد کمی شربت رقیق و گرم روی باقلوا میدهیم. در صورتیکه باقلوا را در سینی تهیه کردیم باید لواش را بزرگ به اندازه سینی باز کرده و به طریق فوق عمل نمود.
طرز پوست گرفتن بادام:
بادام را در آب سرد خیس میکنیم و وقتی پوست آن نرم شد پوست آن را میگیریم و یا در صورت نداشتن فرصت روی آن آب جوش میریزیم و فوری پوست میکنیم. بعد بادام را در آبکش میریزیم آب آنکه کاملاً رفت روی میز را پارچه تمیزی میاندازیم و بادام را روی آن پهن میکنیم تا خشک شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب قوه قضاییه مجلس صادق زیباکلام شورای نگهبان دولت سیزدهم انتخابات مجلس مجلس دوازدهم انتخابات
تهران هواشناسی پلیس بارش باران شهرداری تهران فضای مجازی قتل سیل حج تمتع سازمان هواشناسی سلامت زلزله
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا سایپا بورس بازار خودرو بانک مرکزی مسکن حقوق بازنشستگان گاز دلار
همایون شجریان نمایشگاه کتاب فردوسی کتاب نمایشگاه کتاب تهران شاهنامه سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تلویزیون دفاع مقدس سریال رضا عطاران
دانشگاه تهران تحقیقات و فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه افغانستان ترکیه نوار غزه طوفان الاقصی اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر لیگ برتر ایران مهدی طارمی فولاد رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی اینترنت گوگل تبلیغات شفق قطبی نوآوری ناسا اپل دبی
خواب سلامت روان شیر تجهیزات پزشکی زوال عقل کاهش وزن درمان ناباروری واکسن