یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

پلوی تند با مرغ یا میگو


پلوی تند با مرغ یا میگو

● مواد لازم:
▪ مرغ یا میگو ۳۰۰ گرم
▪ گوجه‌فرنگی فیله شده ۳ عدد
▪ فلفل چینی قرمز ۳ عدد
▪ کنسرو ذرت یک پیمانه
▪ گرد سیر و زعفران سائیده شده: نصف قاشق چایخوری
▪ کره: ۵۰ گرم
▪ سیب‌زمینی …

مواد لازم:

مرغ یا میگو ۳۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی فیله شده ۳ عدد

فلفل چینی قرمز ۳ عدد

کنسرو ذرت یک پیمانه

گرد سیر و زعفران سائیده شده:

نصف قاشق چایخوری

کره:

۵۰ گرم

سیب‌زمینی سرخ شده ۴ عدد متوسط

قارچ ۲۵۰ گرم

برنج ۵ پیمانه

پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم.

طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کره سرخ کنید سپس پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه کنید و مواد را با هم کمی تفت دهید.

در مرحلهٔ بعد، گوجه‌فرنگی فیله‌شده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند قرار دهید و زمانی‌که آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه کنید سپس فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابه‌لای برنج بریزید و آن را دم کنید.

پس از نیم ساعت، برنج را در دیس بزرگی بکشید و سیب‌زمینی‌های سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که به‌صورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین کنید.