دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سس‌ مایونز


سس‌ مایونز

● مواد لازم‌:
▪ سركه‌ سفید: یك‌ لیوان‌
▪ آرد سفید: نصف‌ لیوان‌
▪ آب‌: یك‌ لیوان‌
▪ شكر: دو قاشق‌ غذا خوری‌
▪ نمك‌: یك‌ قاشق‌ غذا خوری‌
▪ روغن‌ مایع‌: یك‌ و نیم‌ لیوان‌
▪ سس‌ خردل‌: ۱ …

مواد لازم‌:

سركه‌ سفید:

یك‌ لیوان‌

آرد سفید:

نصف‌ لیوان‌

آب‌:

یك‌ لیوان‌

شكر:

دو قاشق‌ غذا خوری‌

نمك‌:

یك‌ قاشق‌ غذا خوری‌

روغن‌ مایع‌:

یك‌ و نیم‌ لیوان‌

سس‌ خردل‌:

۱ قاشق‌ غذا خوری‌

تخم‌ مرغ‌:

۴ عدد

‌● طرز تهیه‌:

آب‌ و آرد را مخلوط كرده‌، نمك‌، سركه‌ و شكر رابه‌ آن‌ بیفزایید، سپس‌ ظرف‌ را روی‌ حرارت‌ قراردهید تا مایه‌ به‌ صورت‌ فرنی‌ درآید. تخم‌ مرغ‌ ویك‌ و نیم‌ لیوان‌ روغن‌ مایع‌ و یك‌ قاشق‌غداخوری‌ سس‌ خردل‌ را با آن‌ مخلوط كنید و به‌مدت‌ دو دقیقه‌ به‌ هم‌ بزنید و به‌ مایه‌ اولی‌ اضافه‌كنید و به‌ مدت‌ یك‌ دقیقه‌ دیگر به‌ هم‌ زدن‌ خودادامه‌ دهید.