سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
خوردن سبزیجات در بارداری، خام یا پخته؟
مصرف سبزیجات به صورت خام بهتر است یا پخته؟
سبزیجات خام منابع بسیار خوبی از ویتامین ها، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند. (به جز گوجه فرنگی که میزان لیکوپن و قابلیت جذب آن در اثر پختن افزایش می یابد). سبزیجات را می توان به صورت خام یا پخته و همچنین به صورت مخلوط در انواع سوپ ها استفاده کرد.
مناسب ترین شیوه طبخ سبزیجات بخارپز کردن آن با حرارت ملایم و مدت پخـت کوتاه اسـت.
چنانچه مایلید سبزیجاتی نظیر کدو، گوجه فرنگی و... را با پوست مصرف کنید بهتر است به منظور کاهش خطرات مربوط به وجود باقیمانده سموم آفت کش در پوست آنها سعی کنید تا حد امکان از محصولات ارگانیک استفاده کنید!
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست