یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

کیک شکلاتی با خرما و گردو


کیک شکلاتی با خرما و گردو

▪ یک قاشق سوپخوری گردوی خرد شده
▪ دو قاشق سوپخوری خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده
▪ یک عدد تخم مرغ به علاوه یک عدد سفیده اضافه
▪ یک دوم قاشق چایخوری وانیل
▪ دو قاشق سوپخوری پودر …

یک قاشق سوپخوری گردوی خرد شده

دو قاشق سوپخوری خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده

یک عدد تخم مرغ به علاوه یک عدد سفیده اضافه

یک دوم قاشق چایخوری وانیل

دو قاشق سوپخوری پودر قند

سه قاشق سوپخوری آرد گندم سبوس دار

یک قاشق سوپخوری پودر کاکائو

دو قاشق سوپخوری شیر کم چربی

طرز تهیه

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. کف یک قالب پودینگ ۲/۱ لیتری را با یک قطعه کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید، خرما و گردو را مخلوط کرده و در ته قالب بریزید.

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید، زرده را با پودر قند و وانیل در ظرفی ریخته و با هم زن برقی خوب بزنید تا به صورت کرم روشن و غلیظی درآید. آرد و پودر کاکائو را در این مخلوط الک کنید و با یک قاشق فلزی مخلوط نمایید. شیر را اضافه کنید و هم بزنید.

سفیده تخم مرغ را با سفیده اضافی در ظرف گودی ریخته با هم زن برقی بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود. سفیده را به مخلوط بالا اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا مخلوط شود. مایه کیک را در قالب بریزید و بگذارید حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد. آن را از فر خارج کرده اطراف کیک را با یک کارد از قالب جدا کنید و آن را برگردانید. کیک آماده سرو است.