چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سوپ کلم یونانی


کلم  :  ۱۰۰۰ گرم
پیاز  :  ۱ فنجان
روغن زیتون  :  ۳ قاشق سوپخوری
آب  :  ۲ لیتر
گوجه فرنگی  :  ۵۰۰ گرم
فلفل سیاه  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری
نمک  :  ۲ قاشق مربا خوری
پیاز را …

کلم  :  ۱۰۰۰ گرم

پیاز  :  ۱ فنجان

روغن زیتون  :  ۳ قاشق سوپخوری

آب  :  ۲ لیتر

گوجه فرنگی  :  ۵۰۰ گرم

فلفل سیاه  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری

جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری

نمک  :  ۲ قاشق مربا خوری

پیاز را مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. آب را به آن بیفزائید و بگذارید بجوش آید. همین که جوش آمد، گوجه فرنگی، کلم، نمک و فلفل سیاه را درون آن بریزید. دوباره بجوش آورید و مدت یک‌ساعت و نیم روی آتش ملایم بپزید تا کلم نرم شود. سپس جعفری را رویش ریخته و میل کنید.