چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

توپک های سبزی


توپک های سبزی

▪ مواد لازم:
- سیب زمینی متوسط- ۲عدد
- هویج و کلم رنده شده و نخود- هر کدام یک پیمانه
- فلفل سبز خردشده- ۲عدد
- زنجبیل- یک قاشق مرباخوری
- نعناع(برگ) خردشده- یک قاشق غذاخوری
- گشنیز تازه خرد …

مواد لازم:

- سیب زمینی متوسط- ۲عدد

- هویج و کلم رنده شده و نخود- هر کدام یک پیمانه

- فلفل سبز خردشده- ۲عدد

- زنجبیل- یک قاشق مرباخوری

- نعناع(برگ) خردشده- یک قاشق غذاخوری

- گشنیز تازه خرد شده- یک قاشق غذاخوری

- پودر کاری- ۲قاشق مرباخوری

- نان تست- ۳عدد

- پنیر مازارلا- ۵۰گرم

- نمک- به اندازه کافی

- روغن- برای سرخ کردن

مواد لازم برای روی توپک ها:

- یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط شده با نصف پیمانه آب

- نان تست خرد شده

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را آب پز و سپس رنده کنید. بقیه مواد را به سیب زمینی اضافه کنید و به شکل توپک دربیاورید. اگر نخود سبز تازه ندارید می توانید از نخود کنسروی استفاده کنید. کلم و هویج رنده شده نیاز به پخت قبلی ندارد. توپک ها را در مخلوط آب و آرد که باید به شکل خامه رقیق در بیاید، بغلتانید و سپس در خرده های نان به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. توپک ها را در روغن سرخ کنید و با سس دلخواه سرو کنید.