جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

سالاد بادنجان


سالاد بادنجان

● مواد لازم:
▪ بادنجان قلمی=۳ تا ۴ عدد
▪ گوجه فرنگی=۲ عدد
▪ سرکه=۲ قاشق سوپخوری
▪ روغن زیتون=۴ قاشق سوپخوری
▪ نعناع و جعفری خرد شده=۱ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
بادنجانها …

مواد لازم:

بادنجان قلمی=۳ تا ۴ عدد

گوجه فرنگی=۲ عدد

سرکه=۲ قاشق سوپخوری

روغن زیتون=۴ قاشق سوپخوری

نعناع و جعفری خرد شده=۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل=بقدر کافی

طرز تهیه:

بادنجانها را روی آتش یا در فر کبابی می کنیم،به حدی که نرم و پخته شود.بعد پوست آنها را می گیریم و ساطوری می کنیم. کمی آبجوش روی گوجه فرنگیها می ریزیم و پوست آنها را می کنیم و خرد می کنیم. سرکه و روغن زیتون و نعنا و جعفری را با بادنجان مخلوط می کنیم و در آخر کار گوجه فرنگی را می ریزیم و هم می زنیم. سالاد را در ظرف می ریزیم. می توانیم یک عدد تخم مرغ پخته شده را روی آن رنده کنیم.



همچنین مشاهده کنید