یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

نان کشمشی


نان کشمشی

● مواد لازم:
▪ آرد: ۳ لیوان
▪ شکر: ۳ قاشق غذاخوری
▪ بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ کره سرد: ۱۱۵ گرم
▪ کشمش: یک لیوان
▪ تخم مرغ: ۳ عدد
▪ شیر: یک لیوان
● طرز تهیه:
فر …

مواد لازم:

آرد:

۳ لیوان

شکر:

۳ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر:

یک قاشق غذاخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

کره سرد:

۱۱۵ گرم

کشمش:

یک لیوان

تخم مرغ:

۳ عدد

شیر:

یک لیوان

طرز تهیه:

فر را روی ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید. در ظرفی آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. کره سرد را به تکه های کوچک تقسیم کنید و با استفاده از چنگال کره را به آرد اضافه کنید و هم بزنید و کشمش را به آن اضافه کنید. در این مرحله ۲ عدد تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط و به مواد آرد اضافه کنید و هم بزنید. خمیر به دست آمده را پس از ۱۰ دقیقه استراحت، روی سطحی پوشیده با کمی آرد با وردنه باز کنید و به شکل دلخواه در بیاورید. خمیر بریده شده را در سینی بچینید. در ظرف کوچکی یک عدد تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر را با هم بزنید و با استفاده از برس مخصوص روی نان ها بمالید. نان ها را به مدت ۱۸ دقیقه تا طلایی شدن بپزید و سرو کنید.