سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا
شیرینی ناپلئونی
مواد لازم:
خمیر هزار لا:
به مقدار لازم؛
خامه ی زده شده:
به مقدار لازم؛
کرم و وانیل:
به مقدار لازم؛
پودر پسته:
برای تزیین؛
خرده شیرینی:
به مقدار لازم.
طرز تهیه:
خمیر را به ضخامت ۱ سانتی متر باز می کنیم و به شکل مستطیل ۱۰ در ۳۰ برش می دهیم. خمیر را درون سینی فر داخل فر ۲۰۰ درجه می گذاریم. بعد از ۸ دقیقه حرارت را به ۱۸۰ درجه تغییر می دهیم. ۲۰ دقیقه خمیر را می پزیم. سینی را از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود. خمیر نان های پخته را از ارتفاع برش می دهیم. کرم وانیل را با خامه ی زده شده، مخلوط می کنیم، به طوری که صاف و یکدست شود. بین دو لا مالیده، سطح روی نان را نیز با همین کرم پوشش می دهیم. خرده شیرینی را روی آن می ریزیم. پودر پسته را روی آن می ریزیم. با یک سینی روی نان را پرس می کنیم و در یخچال قرار می دهیم و بعد از یک ربع به شکل مربع یا مستطیل های کوچک برش می دهیم.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان ترور رئیس جمهور دولت سیزدهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب علیرضا زاکانی
شهرداری تهران تهران تیراندازی پشه آئدس بازنشستگان تب دنگی هواشناسی شورای شهر تهران وزارت بهداشت قتل پلیس راهور پلیس
قیمت خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار ایران خودرو ترافیک خودرو قیمت طلا قیمت سایپا دلار برق بازار خودرو
نذری تلویزیون مختارنامه مداحی امام حسین دفاع مقدس سینمای ایران سینما سریال تئاتر
مغز فناوری دانشگاه تهران دانش بنیان
دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی غزه ترامپ ترور ترامپ فلسطین آمریکا جنگ غزه اسرائیل روسیه جو بایدن ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 لیونل مسی رامین رضاییان تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر
همستر کامبت همستر هوش مصنوعی دیابت ایلان ماسک ناسا موبایل اینترنت اپل کد مورس
خواب رژیم غذایی حافظه طول عمر گرمازدگی آب کاهش وزن