جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
سیب زمینی طلایی با سس سبزیجات
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای ۱۲ نفر
یک کیلو سیب زمینی تازه
یک چهارم فنجان روغن زیتون
یک قاشق چایخوری نمک
یک دوم قاشق چایخوری فلفل
کمی شیر
برگ تازه جعفری،شوید یا ریحان
دوفنجان گوشت پخته
یک دوم فنجان فلفل دلمه خرد شده
یک دوم فنجان تربچه خرد شده
یک دوم فنجان پیاز خرد شده
طرز تهیه
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. روغن را درون تابه ای مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی گرم شود، سپس آنها را درون روغن به آرامی تفت دهید تا به آرامی پخته و طلایی رنگ شوند.
در ظرف کوچکی برگ های جعفری را با شوید یا ریحان به خوبی خرد کرده و روی سیب زمینی ها بپاشید.
گوشت های پخته شده را خرد کنید و با فلفل دلمه،تربچه و پیاز خرد شده با نوک یک چنگال به آرامی مخلوط کنید تا مخلوط شوند ولی به اندازه ای هم نزنید که له شوند در صورت تمایل کمی سس مایونز به عصرانه اضافه کنید.
درصورت تمایل این عصرانه مقوی را با نان یا سبزی سرو کنید.
ارزش غذایی
۴۶۶ کالری
۶۵ گرم چربی
۳۱ میلی گرم کلسترول
۷۲۷ میلی گرم سدیم
۲۹ گرم کربوهیدرات
۳ گرم قند
۳ گرم فیبر
۶ گرم پروتئین
۴۶ واحد ویتامین ث
۳ واحد کلسیم
۱۵ واحد آهن
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست