پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

پاستیتسو


پاستیتسو

● مواد لازم :
▪ ۲۵۰ گرم ماکارونی
▪ ۲ عدد تخم مرغ
▪ سه چهارم فنجان پنیر پارمزان
▪ ۲ قاشق غذا خوری پودر نان
● مواد لازم برای سس گوشت :
▪ ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
▪ ۲ عدد پیاز متوسط
▪ …

مواد لازم :

۲۵۰ گرم ماکارونی

۲ عدد تخم مرغ

سه چهارم فنجان پنیر پارمزان

۲ قاشق غذا خوری پودر نان

مواد لازم برای سس گوشت :

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۲ عدد پیاز متوسط

۷۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

۴۲۵ گرم گوجه فرنگی

یک سوم فنجان آب گوجه فرنگی

یک دوم فنجان آب

یک عدد تخم مرغ زده شده

نصف قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه سس گوشت :

روغن زیتون را گرم کرده ، پیاز و گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم ، تا زمانی که گوشت سرخ شده و تغییر رنگ دهد . سپس گوجه فرنگی ، آب گوجه فرنگی و دارچین را به آن اضافه کرده و برای مدتی آن را بدون درپوش حرارت می دهیم تا غلیظ شود . سپس آن را از روی حرارت بر می داریم . زمانی که سرد شد، یک عدد تخم مرغ زده شده را به آن می افزاییم . مواد لازم برای topping : ۹۰ گرم کره نصف فنجان آرد ۵/۳ فنجان شیر یک فنجان پنیر پارمزان ۲ عدد زرده تخم مرغ طرز تهیه topping: کره را در یک ظرف ریخته ، روی حرارت می گذاریم . بعد از اینکه کره آب شد ، آرد را به آن اضافه می کنیم و حرارت می دهیم تا وقتی که روی آن حباب ایجاد شود . سپس از روی حرارت برداشته و به تدریج شیر را به آن می افزاییم . مجدداً آن را روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و غلیظ شود . بعد از آن پنیر را و دو عدد زرده تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم . مواد را کنار می گذاریم تا خنک شود. طرز تهیه پاستیتسو : ماکارونی را به همراه آب جوش در یک ظرف می ریزیم . ظرف را روی حرارت می گذاریم تا ماکارونی پخته و نرم شود . سپس آن را آبکش می کنیم . ماکارونی را در ظرف دیگری با دو عدد تخم مرغ و پنیر مخلوط کرده و در یک ظرف نچسب می ریزیم. سپس سس گوشتی را که تهیه کرده بودیم ، روی سطح مخلوط ماکارونی قرار داده و بعد از آن با موادtopping روی سطح گوشت را می پوشانیم . سپس پودر نان را روی تمامی ریخته و بدون درپوش برای مدت تقریبا یک ساعت داخل فر قرار می دهیم تا زمانی که روی سطح آن قهوه ای رنگ شود . غذا آماده خوردن است که بعد از سرد شدن می توان آن را سرو کرد .

http://www.iranchef.com/learning/cooking/۰۰۰۵۶۴.php