یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی
مواد لازم:
فیله مرغ: ۱۲ عدد
خردل: دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: یک عدد
زعفران: به میزان لازم
اسفناج پخته شده: ۳۰۰ گرم
سیر: یک حبه
پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
دانه انار: نصف لیوان
رب انار: سه قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱. ابتدا فیلههای مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته میگذاریم تا طعمدار شود. به فیلهها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک میکنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی میکوبیم.
۲. اسفناج پخته شده را کمی تفت داده، سیر و پیاز را به آن اضافه میکنیم و درنهایت با دانه انار، رب انار و کمی نمک و فلفل آن را مخلوط کرده و از روی حرارت برمیداریم. از مواد حاصل یک طرف فیله گذاشته، آن را رول میکنیم و با یک خلال چوبی انتهای فیله را ثابت میکنیم.
۳. رولهای آماده شده را داخل تابه چدنی داغ با کمی روغن سرخ کرده و سرو میکنیم. میتوانیم این رولها را با سس انار یا سس قارچ سرو کنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان انتخابات حسین امیرعبداللهیان امیرعبداللهیان دولت حجاب مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل فضای مجازی شورای شهر تهران سامانه بارشی سازمان هواشناسی باران یسنا هلال احمر آموزش و پرورش
قیمت دلار خودرو بازار خودرو قیمت خودرو یارانه بانک مرکزی قیمت طلا مسکن دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو تورم
تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما صداوسیما مهران غفوریان رهبر انقلاب موسیقی سریال تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه اوکراین نوار غزه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی سپاهان لیگ برتر جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال علی خطیر بازی
باتری گوگل اپل اینستاگرام آیفون پهپاد تبلیغات ناسا عکاسی
کاهش وزن بیمارستان چای توت فرنگی جامعه پزشکی چاقی آلرژی