یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی


نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی

ابتدا فیله‌های مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته می‌گذاریم تا طعم‌دار شود.

مواد لازم:

فیله مرغ: ۱۲ عدد

خردل: دو قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده: یک عدد

زعفران: به میزان لازم

اسفناج پخته شده: ۳۰۰ گرم

سیر: یک حبه

پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری

دانه انار: نصف لیوان

رب انار: سه قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱. ابتدا فیله‌های مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. به فیله‌ها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک می‌کنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی می‌کوبیم.

۲. اسفناج پخته شده را کمی تفت داده، سیر و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم و درنهایت با دانه انار، رب انار و کمی نمک و فلفل آن را مخلوط کرده و از روی حرارت برمی‌داریم. از مواد حاصل یک طرف فیله گذاشته، آن را رول می‌کنیم و با یک خلال چوبی انتهای فیله را ثابت می‌کنیم.

۳. رول‌های آماده شده را داخل تابه چدنی داغ با کمی روغن سرخ کرده و سرو می‌کنیم. می‌توانیم این رول‌ها را با سس انار یا سس قارچ سرو کنیم.