پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو

مواد لازم:
۱ بسته پودر کیک
یک و نیم فنجان آب
نیم فنجان روغن نباتی
۳ عدد تخم مرغ
۱ قوطی خامه سفید
۵۰ عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه
شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها
طرز تهیه:
فر را از قبل بگذارید در دمای ۵۰ درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط ۲ دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید.
سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید.
سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید.
شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید.
در صورت نیاز ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود.
قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.

ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست