پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
مجله ویستا

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو


بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو

اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید.

مواد لازم:

۱ بسته پودر کیک

یک و نیم فنجان آب

نیم فنجان روغن نباتی

۳ عدد تخم مرغ

۱ قوطی خامه سفید

۵۰ عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه

شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها

طرز تهیه:

فر را از قبل بگذارید در دمای ۵۰ درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط ۲ دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید.

سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید.

سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید.

شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید.

در صورت نیاز ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود.

قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.