چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مافین پرتقال و زغال اخته
ترکیب پرتقال و زغال اخته بسیار لذیذ است. مافین تهیه شده از این دو میوه، طعمی شیرین و ترش دارد.
در صورت نداشتن زغال اخته می توان آلبالو خشک را جایگزین آن کرد.
مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ عدد
* آرد - ۲ پیمانه
* شکر (ترجیحاً) قهوه ای - سه چهارم پیمانه
* بکینگ پودر - ۲ قاشق چای خوری
* روغن مایع - یک سوم پیمانه
* آب تازه پرتقال - دو سوم پیمانه
* موز رسیده و له شده - یک چهارم پیمانه
* آب - یک سوم پیمانه
* پوست دو عدد پرتقال بزرگ
* زغال اخته - یک پیمانه
* گردوی خرد شده - یک پیمانه
طرز تهیه:
* فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب های مافین را چرب کنید یا این که کاغذهای مخصوص را در قالب ها قرار دهید.
* در کاسه ای بزرگ، آرد، شکر و بکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
* در ظرف جداگانه ای، روغن، آب پرتقال، موز و پوست پرتقال و آب را با هم مخلوط کنید.
* مواد مایع را با مواد خشک مخلوط کنید. سپس زغال اخته و گردو را به آن اضافه کنید.
از هم زدن بیش از حد مواد پرهیز کنید.
* مایه را در قالب های مافین بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست