سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

دسر موز


دسر موز

با یک قاشق غذاخوری کره را به قالب بمالید و فویل برش زده به اندازه قالب را نیز چرب کنید.

مواد لازم:

کره: ۱۱۵گرم

موز نازک برش زده: ۴عدد

شکر ترجیحا قهوه ای: ۶ قاشق غذاخوری

شیر: دو سوم پیمانه

خامه: یک پیمانه

تخم مرغ: ۲عدد

زرده: یک عدد

شکر: یک سوم پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری

نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری

پودر جوز هندی: نصف قاشق مرباخوری

پودر دارچین: نصف قاشق مرباخوری

نان تست سفید: ۶عدد

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

با یک قاشق غذاخوری کره را به قالب بمالید و فویل برش زده به اندازه قالب را نیز چرب کنید.

موز را با ۴قاشق غذاخوری در ماهیتابه و روی حرارت متوسط تفت دهید، ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روی آن بریزید و تا زمان آب شدن شکر روی موز پخت را ادامه دهید.

در قابلمه دیگر، شیر،خامه، تخم مرغ، زرده، یک سوم پیمانه شکر، نمک، پودر جوز هندی و دارچین و بقیه شکر قهوه ای (حدود ۴قاشق غذاخوری) را با هم مخلوط کنید.

کره را روی نان های تست بمالید، نصف کنید و ته قالب بچینید. موزها را لابه لای نان قرار دهید. مخلوط شیر را روی آن بریزید، با کاغذ فویل بپوشانید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.

کاغذ فویل را بردارید و در صورت تمایل باقی مانده شکر سفید را روی آن بپاشید و به مدت ۲۵دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن قهوه ای شود.

از فر دربیاورید، بگذارید کمی خنک شود و سپس سرو کنید.