پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

گل کلم سوخاری


گل کلم سوخاری

● مواد لازم:
▪ گل کلم متوسط - یک عدد
▪ پیاز خرد شده - یک عدد
▪ سیر رنده شده - یک قاشق سوپ خوری
▪ سس کچاپ - ۶ قاشق سوپ خوری
▪ سویا سس - یک قاشق سوپ خوری
▪ زنجبیل رنده شده - یک قاشق مرباخوری
▪ فلفل …

مواد لازم:

گل کلم متوسط - یک عدد

پیاز خرد شده - یک عدد

سیر رنده شده - یک قاشق سوپ خوری

سس کچاپ - ۶ قاشق سوپ خوری

سویا سس - یک قاشق سوپ خوری

زنجبیل رنده شده - یک قاشق مرباخوری

فلفل سبز خرد شده - ۴ عدد

آرد ذرت - یک و نیم فنجان به اضافه یک قاشق سوپ خوری

سرکه - ۲ قاشق سوپ خوری

آرد سفید - یک فنجان

فلفل سیاه - یک و یک دوم قاشق چای خوری

فلفل قرمز - یک دوم قاشق چای خوری

روغن سرخ کردنی - به میزان لازم

گشنیز خرد شده - برای تزئین

طرز تهیه:

گل کلم ها را بشویید، قطعه قطعه کنید و در کناری بگذارید.

آرد ذرت و آرد سفید، فلفل قرمز، فلفل سیاه را با کمی آب مخلوط کنید تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود.

گل کلم ها را در خمیر فرو ببرید و خوب مخلوط کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا زمانی که گل کلم ها ترد شود. سپس آن ها را از روغن درآورید و روی صافی استیل بگذارید تا روغن آن گرفته شود.یک قاشق غذاخوری آرد ذرت باقی مانده را با کمی آب مخلوط کنید و کناری بگذارید.

پیازهای خرد شده را در کمی روغن تفت دهید. زنجبیل ، فلفل سبز خرد شده، سیر، سویا سس، سرکه، مخلوط آرد ذرت و آب، سس کچاپ و نمک را به پیازها اضافه و مایه را خوب مخلوط کنید. سپس گل کلم ها را درون این مایه بریزید و صبر کنید تا آب آن کاملا گرفته شود. گل کلم ها را در ظرف مناسب بریزید و با گشنیز تزئین کنید.