پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
دسر گیلاس
مواد لازم:
کمپوت گیلاس ۱ قوطی (بدون آب)
کمپوت سیب ۱ قوطی (بدون آب)
کمپوت هلو ۱ قوطی (بدون آب)
کمپوت گلابی ۱ قوطی (بدون آب)
کمپوت آناناس قوطی (بدون آب)
پودر شکر ۱۵۰ گرم
خلال پسته و بادام رویهم ۶ قاشق غذا خوری
خامه ۳۰۰ گرم
بیسکویت ویفر ۲ بسته
طرز تهیه:
خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بعد از یک الی سه ساعت که در فریزر بود خوب هم میزنیم تا فرم گرفته و سفت شود.
بعد از فرم گرفتن خامه را در یک کاسه میریزیم و کمپوت گیلاس آبگرفته را به آن اضافه میکنیم و با ریستک به آرامی هم میزنیم و کمپوتهای سیب، هلو، گلابی و آناناس را به میزان دلخواه، مربع مربع خرد میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم و در یخچال میگذاریم.
در یک دیس بیسکویتهـــا را به شکل مستطیل بلند به عرض ۲ سانتیمتر و به بلندی ۵ سانتیمتر برش میدهیم و دور تا دور دیس، میچینیم و بعد از اینکه کاملاً دسر خود را بست در دیس میکشیم و با خلال پسته و بادام آن را تزئین میکنیم. هرچه خلالهای پسته و بادام بیشتر باشد خوشمزهتر میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیسی انتخابات دولت رئیس جمهور دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی انتخابات مجلس رافائل گروسی مجلس حجاب
تهران هواشناسی بارش باران قتل شهرداری تهران پلیس سیل آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
گاز قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی خودرو نمایشگاه نفت مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو سایپا
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب زنان سپند امیرسلیمانی سینمای ایران محمدمهدی اسماعیلی تئاتر سریال دفاع مقدس سینما
اینوتکس
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین غزه جنگ غزه حماس مصر حمله به رفح نوار غزه رفح ترکیه ولادیمیر پوتین
فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه استقلال دورتموند ذوب آهن بازی باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فیبرنوری فناوری اپل آب هواوی گوگل سامسونگ ناسا ایلان ماسک
تخم مرغ شیر آسم روغن زیتون سنگ کلیه بیمه افسردگی کمردرد