پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

دسر گیلاس


● مواد لازم:
▪ کمپوت گیلاس ۱ قوطی (بدون آب)
▪ کمپوت سیب ۱ قوطی (بدون آب)
▪ کمپوت هلو ۱ قوطی (بدون آب)
▪ کمپوت گلابی ۱ قوطی (بدون آب)
▪ کمپوت آناناس قوطی (بدون آب)
▪ پودر شکر ۱۵۰ گرم
▪ خلال …

مواد لازم:

کمپوت گیلاس ۱ قوطی (بدون آب)

کمپوت سیب ۱ قوطی (بدون آب)

کمپوت هلو ۱ قوطی (بدون آب)

کمپوت گلابی ۱ قوطی (بدون آب)

کمپوت آناناس قوطی (بدون آب)

پودر شکر ۱۵۰ گرم

خلال پسته و بادام رویهم ۶ قاشق غذا خوری

خامه ۳۰۰ گرم

بیسکویت ویفر ۲ بسته

طرز تهیه:

خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بعد از یک الی سه ساعت که در فریزر بود خوب هم می­زنیم تا فرم گرفته و سفت شود.

بعد از فرم گرفتن خامه را در یک کاسه می­ریزیم و کمپوت گیلاس آبگرفته را به آن اضافه می­کنیم و با ریستک به آرامی هم می­زنیم و کمپوتهای سیب، هلو، گلابی و آناناس را به میزان دلخواه، مربع مربع خرد می­کنیم و به بقیه مواد اضافه می­کنیم و به آرامی هم می­زنیم و در یخچال می­گذاریم.

در یک دیس بیسکویتهـــا را به شکل مستطیل بلند به عرض ۲ سانتیمتر و به بلندی ۵ سانتیمتر برش می­دهیم و دور تا دور دیس، می­چینیم و بعد از اینکه کاملاً دسر خود را بست در دیس می­کشیم و با خلال پسته و بادام آن را تزئین می­کنیم. هرچه خلالهای پسته و بادام بیشتر باشد خوشمزه­تر می­شود.