جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

برنج و خورشت لوبیا


برنج و خورشت لوبیا

● مواد لازم
▪ ۴۵۰ گرم لوبیا قرمز
▪ ۳۰۰ گرم کالباس خرد شده
▪ چهار فنجان آب
▪ چهار حبه سیر
▪ یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
▪ نصف فنجان ساقه کرفس خرد شده
▪ یک فنجان فلفل دلمه خرد شده
▪ نمک …

مواد لازم

۴۵۰ گرم لوبیا قرمز

۳۰۰ گرم کالباس خرد شده

چهار فنجان آب

چهار حبه سیر

یک عدد پیاز بزرگ خرد شده

نصف فنجان ساقه کرفس خرد شده

یک فنجان فلفل دلمه خرد شده

نمک و فلفل به میزان دلخواه

سه فنجان برنج پخته شده

دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه

لوبیاها را برای هشت ساعت در چهار فنجان آب سرد خیس کنید. سپس آن را روی حرارت ملایم گذاشته و بخوبی بپزید. پیاز را در روغن سرخ کرده و سیر را به آن اضافه کنید. سپس ساقه کرفس و فلفل دلمه خرد شده را به آن اضافه کرده و صبر کنید کاملاً تفت داده شود. کالباس ها را نیز به مواد اضافه کرده و سپس لوبیای پخته شده را درون تابه بریزید و رب گوجه فرنگی را به مواد درون تابه اضافه کرده و با آن تفت دهید. برنج را در ظرف مناسبی قرار داده و خورشت تهیه شده را روی آن بریزید.

فریده وکیلی