چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

نکات خانه داری


نکات خانه داری

- فراموش نکنید قبل از گذاشتن هویج در یخچال سر هویج را ببرید زیرا نوک هویج،رطوبت هویج را گرفته آن را خشک و پلاسیده می کند.
- اگر اندکی نمک به داخل تابه بریزید از پاشیدن و پخش شدن روغن …

- فراموش نکنید قبل از گذاشتن هویج در یخچال سر هویج را ببرید زیرا نوک هویج،رطوبت هویج را گرفته آن را خشک و پلاسیده می کند.

- اگر اندکی نمک به داخل تابه بریزید از پاشیدن و پخش شدن روغن به اطراف جلوگیری بعمل خواهد آمد.

- قبل از بریدن پنیر، همیشه کارد را گرم کنید. ملاحظه خواهید کردکه پنیر به آسانی و درست مانند کره بریده خواهد شد.

- لیمو را پیش از آبگیری مدت ۱۵ دقیقه درون آب داغ بیندازید،آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد.

- اگر داخل کیسه نان یک پر ساقه کرفس بیندازید، نان را برای مدت بیشتری تازه نگه خواهد داشت.

- اگر می خواهید گوشت سفت را نرم کنید، روی همه قسمتهای آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید مدت دو ساعت بماند. سپس بپزید.

- اگر می خواهید املت شما پف کرده منظره جالبی پیدا کند،قبل از زدن تخم مرغ، مقدار بسیار کمی نشاسته ذرت اضافه کنید.

- برای ایجاد درخشندگی و برق بیشتر در کفشهای چرمی، قبل از واکس زدن، کفش را کاملا با وازلین چرب کنید و سپس واکس بزنید.

- اگر ظروف بلوری شما خراش برداشته است،با یک خمیر دندان آن را پرداخت نموده صیقل دهید. از نظر پنهان خواهد شد.

- برای آنکه گل کلم شما سفید و درخشان شود،در حین پختن مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید.