جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

دسر طالبی ۱


● مواد لازم:
▪ طالبی ۲ عدد متوسط
▪ ژله زرد (آناناس) ۱ بسته
▪ ژله قرمز ۱ بسته
▪ آب ولرم ۲ لیوان سرخالی
▪ آب سرد ۲ لیوان سرخالی
● طرز تهیه:
۲ عدد طالبی را خوب می­شوئیم و سر آن را می­زنیم. داخل …

مواد لازم:

طالبی ۲ عدد متوسط

ژله زرد (آناناس) ۱ بسته

ژله قرمز ۱ بسته

آب ولرم ۲ لیوان سرخالی

آب سرد ۲ لیوان سرخالی

طرز تهیه:

۲ عدد طالبی را خوب می­شوئیم و سر آن را می­زنیم. داخل آن را خالی می­کنیم و تخمهایش را بیرون می­ریزیم.در هر طالبی یک پودر ژله آماده شده می­ریزیم و داخل یخچال قرار می­دهیم. بعد از سفت شدن ژله­ها، طالبی­ها رابیرون آورده و هر کدام را به هشت قسمت تقسیم کرده و برش می­زنیم بطوری­که قسمت ته طالبی بریده نشود و مانند گل شکفته شوند ضمناً و می­توانیم لابلای آن برشها را با خامه تزئین کنیم.