سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
مصرف قارچ برای سلامتی مفید است
قارچها حاوی مقدار زیادی انتـی اكـسیـدان هستند و مصرف این ماده غذایی میتواند خطر ابتلا به بیماری های حاد را كاهش دهد.
قارچها حاوی مقـدار زیادی از اوگوتیونین هستند كه خواص آنتـی اكسیدانی بسیار قوی از خود نشان می دهد و فقط به وسیله قارچ تولید می شود.
مهمترین مزیت قارچ در مقایسه با میوه هـا و سبـزی هـای آنتی اكسیدان دار,این است كه بـا پـختـه شدن این ماده غذایی ارگوتیونین آن بر خلاف آنتی اكسیدان هـای میـوه و سبـزی تجـزیـه نمیشود و خاصیت انتی اكسیدانی خـود را از دست نمی دهد.
قارچ به طور معمول ۱۲ برابر سبوس آرد و ۴ برابر جگر مرغ آنتی اكسیدان دارد.
به نقل از سایت نیك صالحی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست