شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا
مصرف قارچ برای سلامتی مفید است
قارچها حاوی مقدار زیادی انتـی اكـسیـدان هستند و مصرف این ماده غذایی میتواند خطر ابتلا به بیماری های حاد را كاهش دهد.
قارچها حاوی مقـدار زیادی از اوگوتیونین هستند كه خواص آنتـی اكسیدانی بسیار قوی از خود نشان می دهد و فقط به وسیله قارچ تولید می شود.
مهمترین مزیت قارچ در مقایسه با میوه هـا و سبـزی هـای آنتی اكسیدان دار,این است كه بـا پـختـه شدن این ماده غذایی ارگوتیونین آن بر خلاف آنتی اكسیدان هـای میـوه و سبـزی تجـزیـه نمیشود و خاصیت انتی اكسیدانی خـود را از دست نمی دهد.
قارچ به طور معمول ۱۲ برابر سبوس آرد و ۴ برابر جگر مرغ آنتی اكسیدان دارد.
به نقل از سایت نیك صالحی
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران ستاد انتخابات کشور پزشکیان جلیلی سیاست
ترافیک هواشناسی تهران قوه قضاییه پلیس شهرداری تهران اربعین گرما سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش
چین خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بانک مرکزی بازنشستگان مسکن قیمت سکه بازار خودرو
ماه محرم رامبد جوان بهاره رهنما هنرمندان ازدواج محرم تلویزیون الناز شاکردوست بازیگر سینما سینمای ایران
آیفون
اسرائیل انگلیس جو بایدن فلسطین جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه آمریکا روسیه ترکیه دونالد ترامپ سازمان همکاری شانگهای
یورو 2024 فوتبال تیم ملی اسپانیا پرسپولیس استقلال تیم ملی آلمان علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس لیگ برتر کریستیانو رونالدو سپاهان نقل و انتقالات
هوش مصنوعی سامسونگ ایلان ماسک پهپاد گوگل هواپیما نمایشگاه الکامپ
تب دنگی فشار خون سرطان دیابت خواب کاهش وزن