چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
غذای مورد علاقه بچه، پای روستایی
زمان مورد نیاز برای پخت: 50 دقیقه
مناسب برای 2-3 سال
مواد لازم برای 2-4 نفر
روش تهيه
فر را با دماي 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. نیمی از روغن و کره را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. گوشت را در ماهیتابه بریزید و در حالیکه گوشت بر روی حرارت در حال پخته شدن است، آن را مدام هم بزنید تا زمانیکه رنگ گوشت کاملا قهوهای شود. در طول پختن، نگذاريد تکههای گوشت به هم بچسبند و با قاشق گوشتها را از هم باز کنید. پس از پخته شدن، گوشت را از ماهیتابه به ظرفی دیگر منتقل کنید. حالا روغن و کره باقيمانده را داخل ماهیتابه ریخته و پیاز و هویج را نیز اضافه کنید. مواد را به مدت 3 – 4 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا زمانیکه کمی طلایی رنگ شوند. گوشت را دوباره در ماهیتابه ریخته و آب گوشت، رب گوجهفرنگي و کنسرو گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید. صبر كنيد مواد به نقطه جوش برسند، سپس حرارت را کاهش داده و بگذارید به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانیکه مواد غلیظ شوند بر روی حرارت ملایم بجوشند. اينك نخودفرنگي را اضافه کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. پوست سیبزمینیها را کنده و آنها را خرد کنید.
مناسب برای 2-3 سال
مواد لازم برای 2-4 نفر
- روغن زیتون 2 قاشق سوپخوري
- کره 30 گرم
- گوشت چرخکرده 1 کیلوگرم
- پیاز خرد شده 1 عدد بزرگ
- هویج خرد شده 1 عدد بزرگ
- رب گوجه فرنگی 125 گرم
- آب گوشت يكچهارم پیمانه (60 میلی لیتر)
- کنسرو گوجه فرنگی 425 گرم
- نخودفرنگي پخته سهچهارم پیمانه (115 گرم)
- سیب زمینی 3 عدد درشت
- کره اضافی 30 گرم
- شیر 1-2 قاشق سوپخوري
روش تهيه
فر را با دماي 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. نیمی از روغن و کره را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. گوشت را در ماهیتابه بریزید و در حالیکه گوشت بر روی حرارت در حال پخته شدن است، آن را مدام هم بزنید تا زمانیکه رنگ گوشت کاملا قهوهای شود. در طول پختن، نگذاريد تکههای گوشت به هم بچسبند و با قاشق گوشتها را از هم باز کنید. پس از پخته شدن، گوشت را از ماهیتابه به ظرفی دیگر منتقل کنید. حالا روغن و کره باقيمانده را داخل ماهیتابه ریخته و پیاز و هویج را نیز اضافه کنید. مواد را به مدت 3 – 4 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا زمانیکه کمی طلایی رنگ شوند. گوشت را دوباره در ماهیتابه ریخته و آب گوشت، رب گوجهفرنگي و کنسرو گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید. صبر كنيد مواد به نقطه جوش برسند، سپس حرارت را کاهش داده و بگذارید به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانیکه مواد غلیظ شوند بر روی حرارت ملایم بجوشند. اينك نخودفرنگي را اضافه کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. پوست سیبزمینیها را کنده و آنها را خرد کنید.
سیب زمینیها را در ظرفی به همراه مقدار کافی آب (آنقدر که روی سیب زمینیها را کاملا بپوشاند) بریزید. ظرف را روی حرارت بگذارید تا آب به نقطه جوش برسد، سپس حرارت را کاهش داده و صبر كنيد سیب زمینیها به مدت 5 – 10دقیقه یا تا زمانیکه نرم شوند بپزند - هر چه سیب زمینیها را در ابعاد کوچکتر ببرید، زودتر پخته می شوند. سیبزمینی را آبکشی کرده و دوباره به ظرف بازگردانید. کره اضافی و شیر را نیز اضافه کنید و مواد را با هم پوره کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. مواد را با نمک و فلفل طعمدار کنید. ترکیب گوشت را با قاشق در ظرف نسوز چربكردهاي با ظرفیت یک و نیم لیتر بریزید. سپس پوره سیبزمینی را روي مايه گوشتي پخش کنید. ظرف را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانیکه کمی روی پوره سيبزميني طلایی رنگ شود در فر قرار دهید. پس از خارج کردن غذا از فر، فورا آن را سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست