سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

تارت گوشت | طرز تهیه تارت گوشت


مواد لازم جهت تهیه خمیرتارت
 
   آرد  280 گرم
   زرده تخم مرغ 1 عدد
   پودر پنیر پارمسان 1 ق چ
   پودر سیر یک دوم ق غ
   جعفری خرد شده 3 ق غ
   مارگارین  200 گرم
   آب سرد  60 میلی لیتر
   نمک یک دوم ق چ
 
 
مواد لازم برای داخل تارت
 
   گوشت چرخ کرده 350 گرم
   گوجه فرنگی 6 عدد متوسط
   قارچ 400 گرم
   پیاز درشت 1 عدد
   فلفل دلمه ای سبز بزرگ 1 عدد
   پودر کاری، آویشن، زردچوبه و زنجبیل از هر کدام 1 ق چ
   سس خردل 2 ق غ
   سس سالسا 200 گرم
   پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
   زیتون حلقه ای 100 گرم
   نمک، فلفل سیاه و جعفری خرد شده به میزان لازم
 
 

تارت گوشت | طرز تهیه تارت گوشت
 
 
طرز تهیه تارت گوشت
 
مارگارین را پس از اینکه به دمای محیط رسید میان آرد گذاشته و با نوک انگشتان به خورد آرد می دهیم تا مخلوط حاصل ماسه ای شکل شود. سپس نمک، پودر سیر، جعفری و پودر پنیر پارمسان را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. 
 
در ظرفی جداگانه زرده تخم مرغ و آب سرد را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یکدست شود. سپس میان آرد ریخته و مواد را چنگ می زنیم تا خمیر لطیف و مطلوبی به دست آید. روی خمیر را می پوشانیم و حدود دو ساعت استراحت می دهیم. 
 
پس از دو ساعت خمیر را داخل قالب مخصوص تارت لت (تارت کوچک) پهن کرده به طوری که ضخامت خمیر حدود نیم سانتی متر باشد. سپس روی خمیر توسط چنگال یا وسیله مخصوص تعداد زیادی سوراخ ایجاد می کنیم و خمیر را 10 دقیقه روی پنجره وسط فر با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم. 
 
برای تهیه مواد داخل تارت پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و با گوشت و زردچوبه تفت می دهیم. قارچ ها را هم به شکل ورقه شده و به همراه مواد خوب تفت می دهیم تا آب آنها کشیده شده، روغن بیندازد. در نهایت سس خردل، نمک و فلفل سیاه، سالسا، گوجه فرنگی، زیتون حلقه ای و ادویه ها را به همراه جعفری خرد شده اضافه می کنیم.
 
مواد آماده شده را روی خمیر ها می ریزیم و پنیر پیتزا را روی مواد می پاشیم.
 
تارت ها را به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم. در روشی دیگر ابتدا تارت ها را پخته و سپس مواد را داخل آنها پر می کنیم.
 

تارت گوشت | طرز تهیه تارت گوشت
نکات تکمیلی در مورد تارت گوشت

تارت گوشت جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
تارت گوشت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

تارت گوشت ، طرز تهیه تارت گوشت