چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

۲۶ دسامبر ۲۰۰۵ ـ آراء متفاوت قضات آمریکا درباره متقاضیان مهاجرت! - خودشان آمدند ولی دیگران را راه نمی دهند!


۲۶ دسامبر ۲۰۰۵ ـ آراء متفاوت قضات آمریکا درباره متقاضیان مهاجرت! - خودشان آمدند ولی دیگران را راه نمی دهند!

۲۶ دسامبر ۲۰۰۵نیویورک تایمز به قلم «آدام لیپتاک» گزارشی منتشر کرده بود که حکایت داشت قضات دادگاههای بدوی آمریکا آراء متفاوتی درباره متقاضیان مهاجرت به این کشور صادر کرده …

۲۶ دسامبر ۲۰۰۵نیویورک تایمز به قلم «آدام لیپتاک» گزارشی منتشر کرده بود که حکایت داشت قضات دادگاههای بدوی آمریکا آراء متفاوتی درباره متقاضیان مهاجرت به این کشور صادر کرده اند که دادگاههای استیناف (تجدید نظر) متوجه شده، انها را نقض کرده و حتی در نظریه های خود اشاره به تبعیض آمیز بودن احکام برخی دادگاههای بدوی کرده و دستور محاکمه مجدد به قاضی دیگر داده اند. آراء منفی قضات در مورد متقاضیان وسیعا افزایش نشان می دهد. آدام لیپتاک در گزارش بسیار طولانی خود اسامی چند قاضی استیناف (ارشد) را که به احکام بداوی ایراد بی دقتی، عجولانه، تبعیض آمیز گرفته اند ذکر کرده و نوشته است که یک قاضی دادگاه بدوی برای رد کردن درخواست مهاجرت یک خارجی حتی به قانون قدیمی انگلستان استناد کرده بود!.

این گزارش که (به دلیل نداشتن «علامت» غیر قابل نقل) در رسانه های دیگر منعکس شده بود در نود و پنجمین سالگشت اعلام شمار مهاجرین ۹۵ سال پیش به آمریکا انتشار یافته بود. طبق آمار رسمی، در آن سال (۱۹۱۰) یک میلیون و ۴۱ هزار و ۵۷۰ مهاجر تازه، گام به ایالات متحده گذارده بودند که بیشترشان ویزا و گذرنامه هم نداشتند و جز آنان که در کشورهای زادگاه مرتکب گدایی و خودفروشی (فحشاء) شده بودند، بقیه پروانه اقامت دریافت داشتند و بعدا هم تبعه شدند. ایتالیایی ها بزرگترین رقم مهاجران آن سال را تشکیل می دادند که ۱۹۳ هزار تن بودند و بعد از آنان به ترتیب لهستانی ها، یهودی ها (ازسراسر جهان) و اسلواکی ها. فرزندزادگان همین مهاجران هستند که اینک در سمت قاضی دادگاه، دیگران راه نمی دهند که در آمریکا که جز یک میلیون باقیمانده سرخپوستان بومی، از مهاجران تشکیل شده است اقامت کنند. پدر بزرگهای آنان به آسانی خوردن آب وارد آمریکا می شدند و زمین رایگان هم دریافت می کردند. عکسی که در زیر آمده است از زنان مهاجر در اکتبر ۱۹۱۰ در ورودی نیویورک گرفته شده است و نشان می دهد که از ملیت های مختلف بودند و به رسم کشور مادری، لباس بلند بر تن داشتند و ....حالا نوه های آنان را بنگرید که چه می پوشند و با مسافران تازه چها می کنند!.