یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

نکاتی درباره گوشت مرغ


نکاتی درباره گوشت مرغ

- گوشت مرغ تازه، رنگ و بوی طبیعی داشته و پوست آن عاری از چروکیدگی است.
- گوشت مرغ فاسد، تیره و پرخون یا کبود می شود.
- گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی …

- گوشت مرغ تازه، رنگ و بوی طبیعی داشته و پوست آن عاری از چروکیدگی است.

- گوشت مرغ فاسد، تیره و پرخون یا کبود می شود.

- گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز رنگ می شود، که بایستی در این مواقع از مصرف آن خودداری نمود.

- تحلیل رفتن عضلات، بخصوص در ناحیه سینه مرغ، نشانه بیماری انگلی و عفونی است.

نکته:

لکه های سفید روی پوست مرغ و عضلات مرغ به علت انجماد آب زیر پوست و عضلات است. مصرف چنین گوشتی بلامانع است.

علایم مرغ مرده سربریده:

«ورم و سرخی پوست»، «لکه های آبی و سیاه در تاج»، «پس دادن رنگ کیسه صفرا و لکه های حنایی رنگ در محوطه شکمی» و «لخته های خون در قلب و رگ ها.»

نکته:

جوجه هایی که برای کباب مصرف می شوند نباید کمتر از سیصدگرم وزن داشته باشند. همچنین از مصرف مرغ هایی که دچار لاغری شدید هستند، خودداری نمایید.