یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا
نکاتی درباره گوشت مرغ
![نکاتی درباره گوشت مرغ](/web/imgs/16/1/llywz1.jpeg)
- گوشت مرغ تازه، رنگ و بوی طبیعی داشته و پوست آن عاری از چروکیدگی است.
- گوشت مرغ فاسد، تیره و پرخون یا کبود می شود.
- گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز رنگ می شود، که بایستی در این مواقع از مصرف آن خودداری نمود.
- تحلیل رفتن عضلات، بخصوص در ناحیه سینه مرغ، نشانه بیماری انگلی و عفونی است.
نکته:
لکه های سفید روی پوست مرغ و عضلات مرغ به علت انجماد آب زیر پوست و عضلات است. مصرف چنین گوشتی بلامانع است.
علایم مرغ مرده سربریده:
«ورم و سرخی پوست»، «لکه های آبی و سیاه در تاج»، «پس دادن رنگ کیسه صفرا و لکه های حنایی رنگ در محوطه شکمی» و «لخته های خون در قلب و رگ ها.»
نکته:
جوجه هایی که برای کباب مصرف می شوند نباید کمتر از سیصدگرم وزن داشته باشند. همچنین از مصرف مرغ هایی که دچار لاغری شدید هستند، خودداری نمایید.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 رئیس جمهور ستاد انتخابات کشور
قتل آلودگی هوا رژیم غذایی تهران شهرداری تهران هواشناسی پلیس راهور سرقت پلیس سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش
دولت چهاردهم ریاست جمهوری قیمت خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی بورس حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم دلار واردات خودرو
ماه محرم عاشورا سینمای ایران هنرمندان تلویزیون سریال الناز شاکردوست سینما کتاب
کنکور ۱۴۰۳ حافظه
اتحادیه اروپا دونالد ترامپ غزه رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه انگلیس جو بایدن فلسطین چین حماس ولادیمیر پوتین
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان علیرضا بیرانوند تیم ملی اسپانیا ترکیه لیگ برتر کریستیانو رونالدو خوان کارلوس گاریدو
هوش مصنوعی سامسونگ هواپیما ناسا ایلان ماسک امنیت سایبری آیفون
میگرن