شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
ضربه زدن به پایه های اتحاد ملت در برخی سخنان
در آغاز سالی كه به نام اتحاد ملی و انسجام اسلامی نامگذاری شد، شاهد رفتار و گفتاری از برخی دوستان مدعی اصولگرایی و ارزشی بودیم كه نشانی از تمكین دیده نمیشد. سالهایی كه از طرف مقام معظم رهبری برای جهتدهی و تقویت نظام اسلامی نامگذاری میشوند، از عناوینی است كه به منافع ملی مردم ربط داشته و پرداختن به آنها منافع نظام را تامین مینماید.
امسال سال انتخابات نیز است و همزمان استكبار جهانی برای ایجاد تفرقه بین مردم و نظام تلاش میكند، بنابراین چنین عنوانی كاملا به جا بوده و انتظار میرود كه همه برای ایجاد وحدت بین آحاد ملت تلاش كنند، تا امسال را در فضایی دوستانه، آگاهانه و سالم با رعایت سیره نبوی سپری نماییم.
متاسفانه در ماههای اول سال شاهد ضربه زدن به پایههای اتحاد ملت توسط عدهای آن هم از افراد مسوول در كشور بودیم، صحبتهای تند بعضی از مسوولان علیه دولتهای قبل و به خصوص دولت آقای خاتمی، عنوان غارتگری را به دولتهای قبل نسبت دادن و آمریكایی خواندن اصلاحطلبان و تشبیه آنها به دستمال كاغذی، همگی نشان از نداشتن تمكین حضرات است.همان بلایی را كه در اواخر سال قبل با آن سوالات موهن برسر سال پیامبر اعظم آوردند. این تعابیر و جملات بر اساس كدام آموزههای دینی و كدام توصیهها ی مقام معظم رهبری است؟ آیا این تبلیغ از دین و ارزشهای دینی است. این حضرات قطعا میدانند كه اصلاحطلبان به مجموعهای از نظام گفته میشود كه مورد عنایت مراجع عالیقدر و متشكل از بزرگان نظام، شخصیتهای علمی و حوزوی و دانشگاهی، روحانیون، فرهنگیان، خانوادههای شهداء، جانبازان، پاسداران، بسیجیان و همه اقشار كه در دور قبل در یك گام ۲۱ میلیون رای داشتند كدام وجدان بیدار اجازه چنین تعابیری را میدهد؟ آیا در سیره نبوی اینگونه تعابیر حتی برای دشمنان هم جایز شمرده شده است؟
چطور است راحت به میلیونها نفر این تهمت زده میشود ناسزا میگویند و غیبت میكنند انگار نه انگار گناهی رخ داده و كسی هم اعتراضی نمیكند اما نسبت به شاخ موی یك جوان آقایان ظاهرا حساسند كه البته هر دو بد است نسل جوان امروز از یك طرف نصیحت میشود كه تهمت و غیبت حرام است ناسزا و كینه توزی بد است غرور و تكبر و احساس قدرت بد است صداقت تواضع و فروتنی ارزش است و از یك طرف مواجه است با اینگونه صحبتها و رفتار آیا دچار تناقض نمیشود.
نیاز نیست تا مشكلات اعتقادی و معضلات اخلاقی را به آن طرف آب نسبت دهیم، و سپس به اجبار در خیابانها برای جبران به برخورد متوسل شویم؛ چرا كه ریشه مشكلات رعایت نكردن دستورات دینی و ارزشهای اجتماعی توسط بزرگترهاست.
بعضی از افراد از اینكه به رسم نماز خم و راست میشوند و به رسم روزه دكان میبندند خود را ارزشی مینامند و برای همین هم خود را طلبكار نظام و مردم میدانند. اینها تازه اگر از باب خلوص باشد وظیفه بندگی است دركنار آن رعایت تقوا، دوری از غیبت، رعایت حق و حقوق دیگران، تواضع، صداقت،دوری از كینه و تكبر و گفتار سنجیده مواردی است كه انسان را الهی كرده و جلوه مسلمانی میدهد. بین خود و خدای خود فكر كنیم چقدر از اینها را رعایت میكنیم كه خود را ارزشی مینامیم و دیگران را ضدارزشی؛ خودمان اگر نمیفهمیم مردم كه متوجه میشوند. خدایا تو خود میدانی كه اگر مظلومیت مردم زرند نبود و جساراتی كه در این شهر به عمده اقشار مردم نمیشد این گله را در غالب بحث اخلاقی در حضور اساتید هم نمیكردند.
حسین امیریخامكانی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست