دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

کوکوی سیب زمینی با کلم


کوکوی سیب زمینی با کلم

● مواد لازم
▪ چهار قاشق سوپخوری روغن مایع
▪ یک عدد پیاز ریز خرد شده
▪ ۴۵۰ گرم سیب زمینی پخته
▪ ۲۲۵ گرم کلم سفید پخته
▪ نمک و فلفل به اندازه کافی
▪ دو عدد تخم مرغ
‌● طرز تهیه
سیب زمینی …

مواد لازم

چهار قاشق سوپخوری روغن مایع

یک عدد پیاز ریز خرد شده

۴۵۰ گرم سیب زمینی پخته

۲۲۵ گرم کلم سفید پخته

نمک و فلفل به اندازه کافی

دو عدد تخم مرغ

‌● طرز تهیه

سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و بکوبید و کلم پخته را ریز خرد کنید. برای این کار برگ های پخته کلم را روی تخته گوشت قرار دهید و با ضربات چاقو آن را خوب خرد کنید.

روغن را در تابه نچسبی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. پیاز را بریزید و تفت دهید تا نرم شود. پیاز را به صورت یکنواخت در سطح تابه پراکنده کنید. سیب زمینی، کلم، تخم مرغ و نمک و فلفل را مخلوط کنید و این مخلوط را در تابه بریزید و سطح روی آن را با پشت قاشق صاف کنید. در تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مایه کوکو ببندد. در ظرف را بردارید و کوکو را بریده پس از برشته شدن زیر آن قطعات کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن نیز برشته شود. کوکو آماده سرو است.