چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
پنج ویژگی ویندوز ۷ که بیشترین حرف را برای گفتن دارند
ویندوز ۷، حتی در دوران ابتدایی خود نیز، موضوعی تفرقهانداز میباشد. برای مثال: هفته پیش از سایتهای Infoworld و ComputerWorld بازدیدی کردم که اساسا عقاید متفاوتی را درباره اینکه مایکروسافت چه چیزی را برای جانشین ویندوز ویستا که انتظار میرود در اوایل ۲۰۱۰ عرضه شود، ذخیره کرده است.
بسته به اینکه به کجا توجه نمایید، ویندوز ۷ به عنوان نجات دهندهای برای ویستای تحت فشار یا بلایی قریبالوقوع نامیده شده است. علیرغم این، اینترفیس معینی دارای ویژگیهای ویندوز ۷ میباشد، خواه یک مارک جدید باشد خواه قدیمی، تقریبا بوسیله کارشناسانی که نسخه بتای قبلی را آزمایش کردهاند، ستوده شده است.
کدام ویژگیها، جالبتر و بحث انگیزتر میباشد؟ در اینجا ۵ موردی که جالب توجه هستند را ملاحظه میفرمایید:
۱) کنترل اکانت کاربر بازسازی شده
ویژگی امنیتی خوب ویستا، UAC (کنترل اکانت کاربر). شاید حقیرترین ویژگی سیستم عامل است که هدف آسانی برای تبلیغات IM pc اپل شده است. کاربرانی که با تایید جستجوی عکسالعمل های مکرر uac پیش از اجازه باز شدن برنامهها، گیج شدهاند. در ویندوز ۷، مایکروسافت کنترل بیشتری را بر روی UAC به کاربر ارائه کرده است، بنابراین عکسالعملهای کمتری خواهند بود. اگر کاربر هر یک از تغییراتی را که ویستا برانگیخته است مثل تغییر تاریخ یا زمان، را ارائه دهد، ویندوز ۷ بیمصرف باقی خواهد ماند. در بازدید از نسخه قبلی ویندوز ۷، Preston Gralla از Computer World دستور داد تا توسعههایی در UAC انجام گردد، وی گفت، بندرت در مسیر خود، پیشرفتی را تنها وقتی برنامه سعی میکند تغییراتی را در کامپیوتر شما ایجاد کند، خواهید داشت. اگر شما خود آنان را درست کنید، به شما اجازه ادامه را خواهد داد.
با ویندوز ۷، مایکروسافت، تماس فقط روشن یا خاموش ویستا را از قلم انداخته است و UAC را قابل دسترسی نموده است.
اکنون چهار تنظیم موجود خواهد بود: هرگز اطلاعات نده؛ فقط وقتی برنامهها سعی به ایجاد تغییراتی در کامپیوتر من داشت، اطلاع بده، همیشه اطلاع بده، همیشه به من اطلاع بده و منتظر پاسخ من باش
۲) کارنمای پیشرفته
کارنمای ویندوز ۷ جدید مایکروسافت در کنفرانس اخیر توسعه دهندگان حرفهای ارائه شده است، اما بخشی از نرمافزار نسخه بتای سابق که ارائه شده است، نمیباشد. هنوز و احتمالا چون شامل نسخه بتای سابق نشده است، یکی از ویژگیهای بسیار بحثانگیز میباشد.
بر اساس تصویر از مانیتور از دموی PDC، کار نمای جدید اصلاحی ارائه داده است که شبیه داک Mac OSX هست ولی شامل توسعههای بینظیر شامل توانایی نمایش تمام برنامههای در حال اجرا در فهرست thumbnail میباشد.
اگر بر سر thumbnail با ماوس در تردید میباشید، پنجره اندازه کامل آن در صفحه به نظر خواهد رسید. به علاوه تردد با ماوس بر thumbnail، سایر پشت نماهای ویندوز را به آشکاری پنجرهای که انتخاب کردهاید، تبدیل مینماید.
آیکونهای بزرگ در کارنما، برنامهها را عرضه خواهند کرد و میتوانید مجددا آیکونهایی را که دوست دارید، مرتب کنید. نوار Quick Launch ویستا قطع خواهد شد تا موجود شود و در Taskbar ترکیب گردد.
اگر کار بیهودهای باشد زمان به شما ثابت خواهد کرد، اما نگاه، احساس و کارکرد Taskbar جدید به نظر موثر میرسد. کارنمای ویندوز در طی یک دهه تغییری نکرده است، بنابراین این طراحی مجدد خیلی وقت است که منقضی شده است.
هنوز در دسترس نیست: taskbar که به طور موثری دوباره طراحی شده است. کلیک نمایید تا تصویر بزرگتری را مشاهده نمایید. در اینجا جهت مشاهده گالری کامل عکس ویندوز ۷ از Computer World کلیک کنید.
۳) Home Group
Home Group، شبکه کار گروهی میباشد اما در این زمان خصوصی است و به شما اجازه میدهد تا به راحتی کامپیوتر های ویندوز ۷ را به شبکه خانگی وصل نمایید تا تصاویر، موسیقی، ویدیوها، اسناد و دیوایسهایی چون چاپگر را به اشتراک بگذارید.
Home Group ویژگی جدید بحث برانگیز مرکز به اشتراک گذاری و شبکه بازسازی شده ویندوز ۷ میباشد و منحصرا برای شبکههای خانگی طراحی شده است و اگر کار یا شبکه عمومی باشد، ظاهر نخواهد شد. جهت نصب و تنظیم Home Group، موقعیت شبکه کاربر باید به عنوان Home در مرکز به اشتراک گذاری و شبکه قرارداده شود.
شما میزان مهمی از کنترل را به همراه Home Group دریافت میکنید، وقتی Home Group را ایجاد مینمایید، مشخص میکنید که کدام فایلها، فولدرها و دیوایسهایی که میخواهید به اشتراک بگذارید و اسم رمزی را که تنها افرادیکه با آن اسم رمز میتوانند به Home Group بپیوندند راایجاد کنید. در این روش، هیچکس حتی یک دوست، نمیتواند بر لپتاپ شما هاپ شود و به فایلها یا فولدرها در Home Group دسترسی یابد.
برای تصویر مانیتور Home Group از گالری تصویر ویندوز ۷ از Computer World کلیک کنید. آرشیوها به جای داشتن فولدرها و فایلهایی که تحت فولدر Ducoments آشنا سازماندهی شدهاند، ویندوز ۷ دارای ویژگی آرشیو های مجزایی برای انواع ویژه محتوی چون ارتباطات، تماسها، اسناد، دانلودها، موسیقی، تصاویر و ویدیوها خواهد بود.
هر آرشیو جهت اندازه بودن محتوی آن ارائه شده است. برای مثال، ارشیو تماسها، شماره تلفنها و آدرسهای پست الکترونیک را نشان میدهد.
آرشیو دانلودها، آدرسهایی رافهرست میکند که هر دانلود از کجا ارائه میشود. تشکیلات بهتر فایل همیشه مورد نیاز است اما آرشیوها بینظیر هستند چون موجب میگردند تا فولدرهایی را از محلهای دیگر در شبکه به آرشیو حرکت دهید.
برای نمونه، اگر کامپیوتر متعدد دارید و میخواهید تمام فایلهای کاری خود را از تمام آن کامپیوترها در یک محل مشاهده نمایید، میتوانید آنان را به یکی از آرشیوهای خود drag نمایید. آن فولدرها هنوز در محلهای اصلی خود وجود خواهند داشت، اما همچنین در آرشیوتان حضور خواهد داشت.
آرشیوها میتوانند با سایر افراد در شبکه خانگی شما با استفاده از Home Group به اشتراک گذاشته شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه چگونه آرشیوها و Home Group همکاری میکنند، اینجا را کلیک کنید.
۴) قابلیت صفحه لمسی
ویژگی صفحه لمسی در تلفن هوشمند باعث خشم میشود. اما در لپتاپ یا دسکتاپ؟
۵) مایکروسافت بر سر ویندوز ۷ شرطبندی کرده است
در PDC، مایکروسافت ثابت کرده است که چه چند لمسی شبیه به کامپیوتر میباشد. برای مثال، منوی استارت شرح میدهد که چه وقت به آن دست مییابید. مثال دیگر: از انگشت خود استفاده میکنید تا در ویندوز و صفحات وب مرور نمایید. هر آنچه که صفحه را فشار دهید، قطره آب به نظر میرسد و کرسر ماوس از دید ناپدید میشود، اخطار میکند که در حالت لمسی قرار دارید.
Mary Jo Foley از Veteran Microsoft اخیرا در مورد تردیدهای خود گفته است که کارکرد صفحه لمسی در کامپیوترها برداشته خواهد شد. اما چرخها در جنبشی قرار دارد که طبق گفته Jerry Shen مدیر ارشد اجرایی ایسوس توضیح داده است که نوتبوکهای این شرکت، ویندوز ۷ را اجرا خواهند کرد و دارای قابلیتهای صفحه لمسی تا اواسط سال ۲۰۰۹ میباشند.
نویسنده: Shone O’Neill
CIO.com
مترجم: آزاده ارشدی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست