چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

کتلت تن ماهی


کتلت تن ماهی

● مواد لازم:
▪ سیب زمینی: ۲ عدد
▪ کنسرو تن ماهی: ۲۰۰ گرم
▪ کنسرو ذرت: ۳/۴ پیمانه
▪ پودرنان خشک: ۱ پیمانه
▪ جعفری: ۳ قاشق غذاخوری
▪ نمک، فلفل: به میزان لازم

● طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده …

مواد لازم:

سیب زمینی:

۲ عدد

کنسرو تن ماهی:

۲۰۰ گرم

کنسرو ذرت:

۳/۴ پیمانه

پودرنان خشک:

۱ پیمانه

جعفری:

۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل:

به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید و بعد از اینکه خوب خنک شد، رنده کنید. سپس تن ماهی را (که به طور کامل روغن آن را گرفته اید) به همراه ذرت ، جعفری، نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. آنگاه از مواد گلوله هایی (به اندازه یک گردو) بردارید و در دست گرد کنید. در این زمان، در پودر نان بغلتانید، و با کف دست گلوله را فرم دهید و سپس روی سینی فر بچینید و در فری که از قبل با حرارت ۱۷۵درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم کرده اید، در طبقه ی وسط قرار دهید، تا زمانی که کتلت ها ترد و طلایی رنگ شوند. این غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.