چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
نان اسفناج
مواد لازم:
آرد گندم: ۲ پیمانه
اسفناج ریز خرد شده: یک پیمانه
نمک: به میزان کافی
زیره سیاه: یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز ریز خرد شده: ۲ عدد
پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
روغن: یک قاشق غذاخوری
روغن به میزان کافی برای سرخ کردن
طرز تهیه:
آرد، اسفناج، زیره، ماست، نمک، زردچوبه، فلفل سبز و یک قاشق غذاخوری روغن را با هم مخلوط کنید.
مواد را به صورت خمیر در بیاورید. اگر نیاز بود کمی آب به آن اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.
خمیر را به ۶ تا ۷ قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به صورت توپ در بیاورید و با وردنه باز کنید.
ماهیتابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از کمی گرم شدن ماهیتابه، نان را روی آن قرار دهید. بگذارید هر دو طرف بپزد، سپس به هر ۲ طرف کمی روغن بمالید و بگذارید هر دو طرف طلایی شود.
این کار را با تمامی خمیر انجام دهید و با خورشت یا ماست سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست