شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

سینی پاپایا


سینی پاپایا

● مواد لازم
▪ پایاپا: ۲ عدد
▪ ماست موسیر: به میزان لازم
▪ لیمو: یک عدد
▪ موز: ۲ عدد
▪ نعنا: چند برگ
▪ اختیاری: چند عدد بیسکویت یا شیرینی ‌گردویی، نارگیلی
▪ برای سرو‌کردن
▪ پوست پرتقال: …

مواد لازم

پایاپا:

۲ عدد

ماست موسیر:

به میزان لازم

لیمو:

یک عدد

موز:

۲ عدد

نعنا:

چند برگ

اختیاری:

چند عدد بیسکویت یا شیرینی ‌گردویی، نارگیلی

برای سرو‌کردن

پوست پرتقال:

برای تزئین

طرز تهیه:

پاپایا را نصف کرده و هسته‌های خشک داخل آن را در بیاورید، پاپایای نصف شده را در بشقابی که می‌خواهید سرو کنید قرار دهید و موزها را گرد گرد برش داده و درون پاپایا بگذارید. ماست موسیر را در هر ظرف ریخته و روی آن آ‌ب‌لیموی تازه بریزید و برگ‌های تازه نعنا را جداکرده و روی این دسر خوشمزه قرار دهید. از پوست پرتقال هم برای تزئین استفاده کنید. برای سرو دسر می‌توانید از بیسکویت نارگیلی یا گردویی استفاده کنید.