شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
سینی پاپایا
مواد لازم
پایاپا:
۲ عدد
ماست موسیر:
به میزان لازم
لیمو:
یک عدد
موز:
۲ عدد
نعنا:
چند برگ
اختیاری:
چند عدد بیسکویت یا شیرینی گردویی، نارگیلی
برای سروکردن
پوست پرتقال:
برای تزئین
طرز تهیه:
پاپایا را نصف کرده و هستههای خشک داخل آن را در بیاورید، پاپایای نصف شده را در بشقابی که میخواهید سرو کنید قرار دهید و موزها را گرد گرد برش داده و درون پاپایا بگذارید. ماست موسیر را در هر ظرف ریخته و روی آن آبلیموی تازه بریزید و برگهای تازه نعنا را جداکرده و روی این دسر خوشمزه قرار دهید. از پوست پرتقال هم برای تزئین استفاده کنید. برای سرو دسر میتوانید از بیسکویت نارگیلی یا گردویی استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست