سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سالاد میگو با جوانه


● مواد لازم :
▪ ۱ فنجان جوانه گندم
▪ ۱ فنجان جوانه ماش
▪ ۲۵۰ گرم میگوی پخته شده
▪ نصف فنجان نخود فرنگی پخته شده
▪ نصف فنجان هویج آب پز و خرد شده
▪ ۲ عدد متوسط گوجه فرنگی خرد شده
▪ ۳عدد …

مواد لازم :

۱ فنجان جوانه گندم

۱ فنجان جوانه ماش

۲۵۰ گرم میگوی پخته شده

نصف فنجان نخود فرنگی پخته شده

نصف فنجان هویج آب پز و خرد شده

۲ عدد متوسط گوجه فرنگی خرد شده

۳عدد خیارشور خرد شده

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۴ قاشق غذاخوری آبلیمو

به میزان دلخواه نمک و فلفل

طرز تهیه:

تمامی مواد فوق را در یک ظرف ریخته و مخلوط می کنیم.سپس روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم.

نکات تغذیه ای:

درتهیه این سالاد، میگو که یک موجود آبزی است ، به کار رفته و همین می تواند وجه تمایز این سالاد با دیگر سالادها باشد. گوشت آبزیان به غیر از منابع پروتئین، سرشار از اسید آمینه های ضروری و زودهضم ، دارای اسیدهای چرب بلند زنجیره وغیراشباع است. به خصوص دارای وجود اسیدهای چرب امگا ۳ است ، که مصرف آن در زنان باردار باعث ارتقای ضریب هوشی و رشد سیستم عصبی کودکان می شود و از رسوب کلسترول در رگ های منتهی به قلب جلوگیری می کند.

جوانه گندم و ماش هم منبع خوبی از ویتامین هایB هستند و برای رشد بهتر مو، پوست، اعصاب و کودکان در حال رشد مناسب هستند.

کل انرژی این سالاد، ۹۵۸ کالری است ، که اگر توسط ۳ نفر میل شود، سهم هر فرد ۳۲۰ کالری خواهد بود.