دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

چند توصیه برای زوج های جوان


چند توصیه برای زوج های جوان

روز عروسی روزی فراموش نشدنی برای زوجین است و اگر آنها توصیه های لازم را به کار ببندند می توانند یک زندگی شاد را پی ریزی کنند

روز عروسی روزی فراموش نشدنی برای زوجین است و اگر آنها توصیه های لازم را به کار ببندند می توانند یک زندگی شاد را پی ریزی کنند.

کاملاً طبیعی است که خویشاوندان و دوستان، زوج های جوان را در جریان تجربیات خود از زندگی زناشویی قرار دهند و بایدها و نبایدها را به آنها منتقل کنند. ممکن است زوجی ادعا کند با به کار بستن تمام توصیه ها زندگی بی نقصی خواهند داشت ولی واقعیت چیز دیگری است.

قبل از ازدواج، زوجین زندگی متفاوتی را سپری می کنند در حالی که ازدواج به مفهوم زندگی در کنار یکدیگر و تقسیم مسئولیت هاست هرچند ازدواج دو نفر را تبدیل به یک نفر می کند ولی آنها در واقع دو موجود جداگانه هستند که در محیطی متفاوت رشد کرده اند و دارای شخصیت، عادات و رفتار متفاوتی هستند.

زوج ها برای شناخت بهتر از یکدیگر باید در مورد ازدواج اطلاعات لازم را داشته باشند.

● چند توصیه مهم

۱) دوران هماهنگی: ازدواج در واقع زمانی آغاز می شود که مراسم عروسی به پایان می رسد و زن و شوهر ماه عسل خود را پشت سر می گذارند.

با شروع زندگی عادی، اختلافات بروز می کند. ممکن است زوجین در همسر خود متوجه خصلتی شوند که آنها را به خشم می آورد. شاید باور نکنید ولی این امر عادی است!

زوجین در دوران نامزدی بر روی نکات مثبت شریک زندگی خود تمرکز می کنند و نکات منفی را نادیده می گیرند ولی از آنجا که ازدواج با دوران نامزدی تفاوت دارد نادیده گرفتن مسائل در زندگی مشترک امکان پذیر نیست.

در هر صورت فراموش نکنید، در ازدواج سازش اهمیت زیادی دارد و برخی از خصوصیات هرگز تغییر نمی کند.

در ضمن ممکن است برخی از خصوصیات شما از نظر خودتان کاملاً طبیعی باشد ولی همسرتان را به ستوه بیاورد.

یادتان باشد همسر شما نیز یک موجود زنده است و نباید انتظار داشته باشید که کاملاً تغییر کند.

۲) برقراری ارتباط؛ شما در دوران نامزدی علاقه زیادی دارید که همسرتان را کاملاً در جریان اتفاقاتی که برایتان می افتد قرار دهید ولی پس از ازدواج زوج ها به ندرت فرصتی برای حرف زدن با یکدیگر پیدا می کنند.

البته این مساله مشکلات زیادی را در رابطه زوجین به همراه دارد که گاهی غیرقابل حل به نظر می رسند.

با این حال حتی اگر خسته هستید هر شب ساعاتی را به صحبت کردن با همسرتان اختصاص دهید.

۳) فرار از روزمرگی؛ در بسیاری از مواقع به خاطر مشغله زیاد و زندگی روزمره، زوجین کمتر قدر یکدیگر را می دانند و این مسأله لطمات شدیدی به ازدواج آنها می زند. برای احتراز از چنین وضعیتی، ضروری است که آنها گاهی به تعطیلات بروند و ضمن تخلیه استرس ها، اوقات خوشی را در کنار یکدیگر سپری کنند.

۴) پس انداز کردن: کسانی که به تازگی ازدواج کرده اند با مشکلات مالی دست وپنجه نرم می کنند و این مشکلات بر روی زندگی مشترک آنها تأثیر منفی می گذارد. با این حال با برنامه ریزی می توان مشکلات مالی را حل کرد.

هنگام برنامه ریزی برای مراسم عروسی، زوجین باید در مورد مسائل مالی به مذاکره بپردازند و با آینده نگری، درباره مراسم برنامه ریزی کنند.

۵) احترام به فردیت طرف مقابل: هر چند بودن در کنار یکدیگر برای زوجین اهمیت دارد ولی لازم است آنها به استقلال یکدیگر احترام بگذارند یادتان باشد هر کدام از شما قبل از ازدواج یک زندگی مخصوص به خود داشتید که هرگز نباید آن را کاملاً از یاد ببرید. شما نباید ملاقات وهمنشینی با دوستان و اعضای خانواده تان را فراموش کنید و در ضمن باید به کارهایی بپردازید که پیش از ازدواج از انجام آنها لذت می بردید.

۶) مسائل عاطفی: مسائل عاطفی در ازدواج نقش مهمی دارد هر چند وقتی پای کار و استرس به میان می آید زوجین اهمیت آن را دست کم می گیرند.

زوجین باید به یاد داشته باشند که نادیده گرفتن مسائل عاطفی تاثیر منفی بر ازدواج می گذارد و آنها باید همانند ماه های اول ازدواج این مسائل را جدی بگیرند. کاری کنید شور و اشتیاق هرگز در زندگی شما رنگ نبازد.

۷) داشتن فرزند: هر چند این مساله یک انتخاب شخصی می باشد ولی بهتر است زوجین در چند سال ابتدایی به فکر داشتن فرزند نیفتند. این مدت باید صرف شناخت بیشتر زوجین از یکدیگر و ایجاد رابطه ای مستحکم شود تا در نتیجه فرزندان شان آینده ای مطمئن و شاد داشته باشند.

ترجمه از آذر شایان