سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

وافل‌ساندویچ توت فرنگی و پنیر خامه ای


وافل‌ساندویچ توت فرنگی و پنیر خامه ای

در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای نرم شده و ۴ قاشق چایخوری عسل را با هم مخلوط کنید.

تعداد: ۴ نفر

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: دو دقیقه برای هر ساندویچ

• مواد لازم

۱/۳ پیمانه پنیر سفید خامه ای

۴ قاشق چایخوری عسل

۸ عدد نان وافل

۱.۵ پیمانه توت فرنگی تازه

¼ پیمانه گرانولای کم چرب

دو قاشق غذاخوری مغز نمکی تخمه آفتابگردان

کمی روغن

عسل (اختیاری)

• طرز تهیه

۱. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای نرم شده و ۴ قاشق چایخوری عسل را با هم مخلوط کنید. از این مخلوط به یک طرف نان های وافل بمالید. روی آنها توت فرنگی، گرانولا و تخمه آفتابگردان بگذارید. یک لایه نان وافل دیگر روی آنها بگذارید. کمی به پایین فشار بدهید تا شکل بستنی نانی به خود بگیرند.

۲. روی سطح نان های وافل کمی روغن بزنید و آنها را به مدت دو دقیقه در دستگاه پخت وافل بگذارید تا سطح نان ها طلایی شوند. ساندویچ ها را از وسط دو نیم کنید و با عسل تزئین و سرو کنید.