جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

فرفره‌های خوردنی


فرفره‌های خوردنی

دکور غذا و خوراکی در تشدید میل بیننده برای خوردن بیشترین تاثیر را دارد.

دکور غذا و خوراکی در تشدید میل بیننده برای خوردن بیشترین تاثیر را دارد. این فرفره‌های خوردنی در واقع پیتزای رولتی هستند و به عنوان یک میان وعده خوشگل و خوشمزه یا یک شام سبک و ساده می توان آن را میل کرد.

• مواد لازم

یک پاکت پودر خمیر پیتزا

یک لیوان آب ولرم

¼ پیمانه روغن

نصف پیمانه سس گوجه فرنگی و سیر

یک پیمانه پنیر موزارلا، رنده شده

یک پیمانه سوسیس یا گوشت چرخ‌کرده

نصف قاشق چایخوری پودر اورگانو یا آویشن

• طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهات روشن کنید. روی سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.

۲. پودر خمیر پیتزا را طبق دستور روی پاکت با یک لیوان آب ولرم و ¼ پیمانه روغن آماده کنید و ورز دهید. باید این خمیر را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در مکان گرم قرار دهید تا ور بیاید و اصطلاحا برسد.

۳. کمی آرد روی سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن به شکل مستطیل یا دایره ۳۰ سانتی متری باز کنید.

۴. همه سطح خمیر را با سس گوجه فرنگی و سیر بپوشانید. روی آن پنیر، سوسیس چرخ‌کرده یا گوشت چرخ‌کرده و اورگانو یا آویشن بریزید.

۵. با کمک دست های خود خمیر را رول کنید. سپس با یک چاقوی اره ای خمیر را به رولت های ۲.۵ سانتی متری برش دهید و آنها را روی سینی فر بگذارید. پیتزاها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها برشته و طلایی شوند.

۶. آن را با سس تند و سس سیر و کچاپ سرو کنید و لذت ببرید.