چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
ته چین
مواد لازم:
۱ کیلو برنج -
گوشت بره ۲ کیلو یا یک عدد مرغ پاک کرده در حدود ۱/۲ کیلو -
ماست کیسه ۱ کیلو - ۲۵۰ گرم روغن -
زعفران سائیده ۲ قاشق مربا خوری -
تخم مرغ ۵ تا ۶ عدد -
نمک و فلفل به اندازه کافی
طرز تهیه:
مرغ یا گوشت بره را با پیاز و نمک میپزیم. گوشت یا مرغ را از استخوان جدا کرده و به اندازه های متوسط خرد میکنیم. زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم , ماست را هم زده نصف زعفران حل شده در آبجوش را با کمی نمک وفلفل و ۳ عدد زرده تخم مرغ داخل ماست ریخته و هم میزنیم و گوشت یا مرغ را در ماست میخوابانیم .برنج را آبکش میکنیم. بعد ته قابلمه دو سه عدد زرده تخم مرغ و نصف روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت را در آن خوابانده ایم میریزیم. ودو سه کفگیر برنج در این مایه ریخته با پشت قاشق صاف میکنیم مقداری گوشت روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن میریزیم بقیه گوشت خرد شده را روی آن میریزیم و بقیه برنج را در قابلمه ریخته و با قاشق کمی فشار میدهیم آب مرغ یا گوشت را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن و بقیه ماست مخلوط کرده واین مایه را روی برنج میدهیم در ظرف را گذاشته و با حرارت کم آنرا دم میکنیم. در موقع کشیدن بصورت قالبی برمیگردانیم وروی آن کمی روغن داغ کرده میدهیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست