یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
تحلیلی بر سالمو نلوز طیور و اهمیت بهداشتی آن
سالمونلا ها باكتری های گرم منفی ، میله ای شكل ، با اندازه سلولی ۵/۱ – ۷/۰ در ۵ – ۲ میكرو متر – فاقد هاگ ، هوازی اختیاری و اغلب متحرك بوده و تا بحال بیش از ۲۱۰۰ گو نه سرمی از آنها شناخته شده است . PH مناسب رشد ۸ – ۴ و درجه حرارت مناسب ۴۵ – ۵/۵ درجه سانتیگراد می باشد . این عامل چهار نوع بیماری توسط گو نه های مختلف ایجاد كـــرده كه هر كدام علا ئم و در مان های و یژه خود را دارا می باشند . این بیماری ها عبارتند از پلوروم ، تیفو ئید ، پارا تیفو ئید و آریزو نا . این عامل باعث آلودگی مواد غذایی دام و طیور شده و انسان با مصرف آن دچار بیماری می شود . جهت پیشگیری كامل از این بیماری بایستی در محل های تولید مواد غذایی اقدامات مناسب صورت گیرد تا مواد غذایی با استاندارد كامل مورد مصرف جامعه بشری قــرار گیـــــــــرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست