شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
«باسلوق ژلهای» دسری برای پذیرایی از مهمان ها
![«باسلوق ژلهای» دسری برای پذیرایی از مهمان ها](/web/imgs/16/11/kgusc1.jpeg)
اگرچه باسلوق یکی از شیرینی هایی است که خیلی زیاد مصرف نمی شود اما خیلی ها آن را دوست دارند. برای همین طرز تهیه باسلوق خانگی را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
ژله موردنظر: یک بسته لیمو یا پرتقال
شکر: یک پیمانه
نشاسته: نصف پیمانه
آب سرد: یکدوم پیمانه
گلاب: یکدوم پیمانه
آرد نشاسته و پودرقند: به میزان لازم برای غلتاندن
روش تهیه:
۱. ابتدا نشاسته را با آب حل کنید؛ سپس شکر و بقیه مواد را اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا سفت شود و بجوشد. در این مرحله داخل ظرف مناسب یک کیسه فریزر یا سلفون بیندازید، مواد آماده شده را در ظرف بریزید و در یخچال به مدت ۶ تا ۷ ساعت قرار دهید.
۲. حالا ظرف را از یخچال درآورده با چاقو برشهای دلخواه بزنید و در آرد نشاسته و پودرقند یا پودرنارگیل بغلتانید و در ظرف بچینید.
نکته:
شما میتوانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید.
![](/imgs/no-img-200.png)
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 سعید جلیلی ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور قالیباف
تهران هواشناسی قتل پلیس بارش باران پلیس راهور سیل سلامت قوه قضاییه فضای مجازی سوادکوه سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو خودرو بازار خودرو دولت سیزدهم بازنشستگان دلار مسکن نهضت ملی مسکن قیمت سکه
تلویزیون رامبد جوان موسیقی تئاتر فیلم هنرمندان سینمای ایران رسانه ملی جوکر
دارو ماهواره
رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه جو بایدن روسیه دونالد ترامپ غزه فلسطین لبنان ترکیه چین ترامپ
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر بازی جام ملت های اروپا سپاهان لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی اینترنت تلگرام فناوری نمایشگاه الکامپ سرطان فیبر نوری وزیر ارتباطات عیسی زارع پور سامسونگ
حافظه فشار خون دیابت کبد چرب