دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا
بیسکویت خرما با گردو
![بیسکویت خرما با گردو](/web/imgs/16/11/ieg6g1.jpeg)
مواد لازم
بیسکویت نرم شده:
۲ و ۱/۳ لیوان
شیر عسل:
۳/۴ لیوان
خرما بدون هسته:
۱ و ۱/۲ لیوان
مغز گردو نرم شده:
۱/۲ لیوان
کره:
۲۰۰ گرم
شکلات مایع:
برای تزئین
طرز تهیه
خرما، شیرعسل، کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود. مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
بیسکویت نرم شده و مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید. مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را به صورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید. روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.
ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف دیگری بچینید.
انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران پزشکیان جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ریاست جمهوری انتخابات 1403
هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران آموزش و پرورش خانواده سلامت سازمان هواشناسی پلیس محیط زیست سیل آلودگی هوا
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دولت سیزدهم خودرو بازار سرمایه دلار بازار خودرو قیمت سکه حقوق بازنشستگان بورس بانک مرکزی
سینما تلویزیون علیرضا قربانی تخت جمشید سینمای ایران کنسرت رسانه ملی بازیگر دفاع مقدس کتاب شهید موسیقی
دانشگاه تهران دانش بنیان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی باتری ماهواره
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین ترکیه فرانسه آمریکا جو بایدن روسیه جنگ غزه دونالد ترامپ چین لبنان
فوتبال استقلال پرسپولیس یورو 2024 لیگ برتر باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند تیم ملی آلمان نقل و انتقالات نقل و انتقالات استقلال آلمان
هوش مصنوعی گوگل الکامپ نمایشگاه الکامپ ربات اپل سرعت اینترنت وزیر ارتباطات
عینک آفتابی طب سنتی ویتامین ورزش آلزایمر گرمازدگی سکته مغزی قند خون بارداری