جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
کوکتل میگو
مواد لازم :
میگوی پاکشده:
۳۵۰ گرم
کرفس ریزشده:
۳ ساقه
روغن زیتون :
۳ قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی حلقهشده:
۲ عدد
سرکه سفید :
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :
به مقدار لازم
طرزتهیه
کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل سرخ میکنیم. سپس روغن را در ماهیتابهای گرم کرده و میگوها را داخل روغن انداخته تا طلایی شود. بعد کرفس سرخ شده را با میگو مخلوط کرده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت میدهیم و در آخر بعد از سرخ شدن کمی سرکه سفید به میگوها اضافه میکنیم. این کار بوی زخم میگو را میگیرد و برای سرو درون بشقابی گوجههای حلقه شده را بچیند و بعد از آن میگو و کرفس را روی گوجهها گذاشته و با چند شاخه برگ کرفس آن را تزئین کنید.
فوت آشپزی
اگر میخواهید میگوها در حال سرخ شدن گرد نشوند، قبل از سرخ شدن کمی آنها را با کف دست صاف کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست