یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کیک هندوانه ای برای شب یلدا


طرز تهیه کیک هندوانه ای برای شب یلدا

این کیک هندوانه ای را برای شب یلدا درست کنید و در کنار خانواده تان از خوردن آن لذت ببرید.

این کیک هندوانه ای را برای شب یلدا درست کنید و در کنار خانواده تان از خوردن آن لذت ببرید.

تا چند شب دیگر شب یلدا یکی از شب های به یاد ماندنی هر سال فرا می رسد. این کیک هندوانه ای را برای شب یلدا درست کنید و در کنار خانواده تان از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

کیک اسفنجی

انواع کرم یا خامه جهت پوشش کیک

خمیر فوندانت

رنگ قرمز ، رنگ سبز ، رنگ مشکی

قلمو

قالب گرد

طرز تهیه :

ابتدا کرم مورد نظر را روی کیک می ریزیم .

می تونید از انواع کرم ، کرمفیل ها ، خامه استفاده کنید .

سپس توسط پالت روی کیک صاف می کنیم .

نکته :

لزومی نداره خیلی صاف بشه ، مهم اینه که یه لایه کرم یا خامه سطح کیک رو بپوشونه .

فوندانت رو روی میز کار باز می کنیم .

بعد دور وردنه پیچیده و روی سطح کیک منتقل می کنیم .

سپس توسط اتوی فوندانت سطح را صاف کرده و اطراف فوندانت رو برش می دیم .

بعد به ظرف مورد نظر منتقل کرده و دور کیک یه روبان سبز یا قرمز قرار بدین.

یه مقدار از فوندانت رو روی سطح کار با وردنه باز می کنیم .

نکته :

زیر فوندانت رو پودر قند بپاشید تا به سطح کار نچسبه .

بعد توسط قالب گرد ترجیحا" با قطرهای مختلف برش بدین .

حالا توسط قلمو و رنگ های خوراکی برش های فوندانت رو بصورت هندوانه نقاشی می کنیم .

اول با رنگ قرمز و قسمت وسط ...

بعد رنگ سبز و اطراف ...

سپس برش ...

و آخر سر با رنگ مشکی هسته هندوانه رو می کشیم ...

سپس روی سطح کیک رو توسط قلمو کمی خیس می کنیم .

بعد برشهای هندونه رو روش قرار می دیم .

به همین راحتی و به همین زیبایی ...



همچنین مشاهده کنید