سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

تاثیر تخلیه و احتباس بر بدن


تاثیر تخلیه و احتباس بر بدن

هر گاه احتباس لازم برای ماندگاری مواد در بدن و تخلیه لازم برای خروج مواد از بدن، در حد اعتدال باشد این حالات برای انسان سودمند و مفید واقع می شود وگرنه ممکن است برای انسان مضر باشد.

هر گاه احتباس لازم برای ماندگاری مواد در بدن و تخلیه لازم برای خروج مواد از بدن، در حد اعتدال باشد این حالات برای انسان سودمند و مفید واقع می شود وگرنه ممکن است برای انسان مضر باشد. به عنوان مثال شخصی را در نظر بگیرید که شکمش بیش از حد بزرگ است دلیل این بزرگی می تواند ناشی از احتباسی باشد که در اثر ضعف نیروی هاضمه، شدت نیروی گیرنده، چسبندگی زیاد ماده دفع شونده، کثرت مواد دفع شونده ، نبودن احساس دفع و انحراف مسیر خروج مواد دفع شونده در بدن ایجاد شده است.

تاثیر حالات نفسانی بر بدن

حالات روحی انسان با حالات جسمی او تعاملاتی دارد که بر یکدیگر اثر می گذارد. به عنوان مثال حرکت روح به خارج از بدن خشم را به وجود می آورد که این کار خلط صفراست. حرکت تدریجی روح به سمت خارج، لذت و انبساط خاطر ایجاد می کند که کار خلط دم است. حرکت آنی روح به سمت داخل حالت ترس ایجاد می کند که کار خلط سوداست و اگر این حرکت تدریجی و رو به داخل باشد، افسردگی که کار خلط سوداست، ایجاد می شود. به طور خلاصه حرکت روح به سمت جسم مزاج ما را تغییر می دهد. جسم می تواند با دیدن مناظر مختلف یا از طریق شنیداری، مزاج روح را تغییر دهد به عنوان مثال کسی که در خونش غلبه دم دارد با دیدن مناظر سرخ خونش به جوش می آید و ممکن است کاری انجام دهد که بعدها پشیمان شود.



همچنین مشاهده کنید