سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟


چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟

با تهیه عصاره‌های مختلف در منزل می‌توان سوپ‌ها و سس‌های مختلف را خوشمزه کرد.
عصاره ماهی
▪ مواد لازم:
۲ کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان
۱عدد پیاز متوسط ساطوری شده
۱عدد ساقه …

با تهیه عصاره‌های مختلف در منزل می‌توان سوپ‌ها و سس‌های مختلف را خوشمزه کرد.

عصاره ماهی

مواد لازم:

۲ کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان

۱عدد پیاز متوسط ساطوری شده

۱عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده

۱عدد تره فرنگی حلقه شده

۶ دانه فلفل سیاه

۱عدد برگ بو

۱عدد لیموترش

۲ لیتر آب

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماهی را تمیز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.

استخوان های بزرگ، دم و سر ماهی را به مدت ۱۰ دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.

مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه پیاز،آب لیمو ترش، تره فرنگی، ساقه ی کرفس ساطوری شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).

آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب ۵/۱ لیتر عصاره ی ماهی به دست می‌آید.

منبع: مجله هنر آشپزی