سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
ذرت با سس
مواد لازم
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
کره ۲ قاشق غذاخوری
بلال نرم ۸ عدد
شکر یک قاشق غذاخوری
زردچوبه یک چهارم قاشق مرباخوری
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
خامه غلیظ یک لیوان
نمک، فلفل و رزماری خشک به میزان کافی
طرز تهیه
در تابه ای پیاز را در کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
در یک ظرف جداگانه، بلال را به صورت عمودی نگه دارید و با کمک چاقو با حرکت به طرف پایین، دانه های ذرت را از چوب جدا کرده سپس با قسمت کند یا پشت چاقو باقی مانده دانه را نیز از چوب بلال جدا کنید.
دانه های ذرت را به تابه حاوی پیاز اضافه کرده و روی حرارت متوسط بپزید تا خشک شود. در این مرحله رزماری، شکر، زردچوبه و آرد ذرت را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید.
خامه را به مواد اضافه کنید و بگذارید بپزد تا دانه ها نرم شوند.
نمک و فلفل را به ذرت اضافه کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان
تهران هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شورای شهر تهران شهرداری تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس مشهد سیل قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا خودرو بازار خودرو یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان بازنشستگان سایپا
سینمای ایران شهادت رئیس جمهور تلویزیون سینما لیلا حاتمی داریوش ارجمند آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی سریال جشنواره کن
کنکور ۱۴۰۳ تجهیزات پزشکی دانش بنیان باتری
رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه ترکیه فلسطین امیرعبداللهیان آمریکا اسرائیل غزه چین حماس ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی لیورپول منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل اپل سامسونگ تبلیغات آیفون طبیعت موبایل ناسا تلفن همراه
سلامت سرطان سزارین قهوه خواب آلزایمر رژیم غذایی کاهش وزن طول عمر مغز انسان افسردگی فشار خون