سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
ذرت با سس
مواد لازم
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
کره ۲ قاشق غذاخوری
بلال نرم ۸ عدد
شکر یک قاشق غذاخوری
زردچوبه یک چهارم قاشق مرباخوری
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
خامه غلیظ یک لیوان
نمک، فلفل و رزماری خشک به میزان کافی
طرز تهیه
در تابه ای پیاز را در کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
در یک ظرف جداگانه، بلال را به صورت عمودی نگه دارید و با کمک چاقو با حرکت به طرف پایین، دانه های ذرت را از چوب جدا کرده سپس با قسمت کند یا پشت چاقو باقی مانده دانه را نیز از چوب بلال جدا کنید.
دانه های ذرت را به تابه حاوی پیاز اضافه کرده و روی حرارت متوسط بپزید تا خشک شود. در این مرحله رزماری، شکر، زردچوبه و آرد ذرت را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید.
خامه را به مواد اضافه کنید و بگذارید بپزد تا دانه ها نرم شوند.
نمک و فلفل را به ذرت اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست